Начало
Печат
Назад
Напред
ЗодиаКът е дело на
ElmUS.biZ
astro@elmus.biz
W. A. Mozart
play / pause
Големина
Подкрепете ни, макар и скромно,
за да четете ЗодиаКът и в бъдеще.
Благодарим Ви!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Общество
Биоритми
Скорпион
ElmUS.biZ

Скорпион

AБВГ

Скорпионът в кавга – страсти, караници, сръдни и прошка

При конфликт родените под знака на Скорпиона няма да покажат колко много ги засяга това, което чуват. Те ще запазят хладнокръвие и после ще страдат в самота. Но в момента на караницата те няма да покажат никакви изблици на чувства. При конфликт Скорпионът е един от най-опасните противници. Скорпионът е достатъчно интелигентен и в същото време уверен в собствените си сили, за да нанесе фронтален удар на опонента си. Присъствието на други хора изобщо не би го притеснило, дори ще се почувства по-добре, ако може да нанесе удар върху съперника си пред публика. Докато се кара, Скорпионът запазва самообладание и може дори да се усмихва, колкото и да се ядосва вътрешно. На него му доставя удоволствие да усеща, че той владее положението и ще излезе победител от конфликтната ситуация. Трябва да се почувства много силно засегнат, за да избухне и да изгуби желязното си самообладание при конфликти. Това може да бъде предизвикано само от предателство от страна на много близки хора, на които Скорпионът преди това е вярвал безрезервно. Предателството от тяхна страна може да причини пълна загуба на самоконтрол на Скорпиона. Единствено тогава Скорпионът може да повиши тон и дори да се развика.

Непредвидимият характер и поведение на Скорпиона го правят много сложен за побеждаване при спор и караници. Този зодиакален знак е прекалено честолюбив, затова при конфликт не очаквайте от него да се опита да се сдобрява с Вас. Дори да страда, Скорпионът няма да поеме инициативата за сдобряването сам, а ще чака молба за това от Ваша страна. Когато го помолят, Скорпионът е толкова благороден, че просто не може да откаже. Затова помирението Ви е в кърпа вързано, ако сте близки приятели с човека, роден под този знак.

Но ако отношенията Ви не са толкова близки, Скорпионът може само привидно да Ви прости, но иначе завинаги да запази презрението си към Вас, тъй като омраза той не е в състояние да изпитва дълго. Тогава нямате никакъв шанс да имате нещо общо отново с този човек.

Това е ЗодиаКът на хартия! Четете още на www.astro.beltcho.eu

Още за Скорпионите

ЗодиаКът от корицата Прати ЗодиаКът на приятел Печат като хората

ЗодиаКът от корицата:
Овен Телец Близнаци Рак Лъв Дева Везни Скорпион Стрелец Козирог Водолей Риби