Начало
Печат
Назад
Напред
ЗодиаКът е дело на
ElmUS.biZ
astro@elmus.biz
W. A. Mozart
play / pause
Големина
Подкрепете ни, макар и скромно,
за да четете ЗодиаКът и в бъдеще.
Благодарим Ви!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Общество
Биоритми
Скорпион
ElmUS.biZ

Скорпион

AБВГ

Сексът с жената Скорпион

Тя може да напише книга за това как трябва да се върви, да се говори и да се поглежда, когато искаш да изкушиш един мъж. Тази разтапяща чувственост се носи в долината на нейните желания и е предназначена да задоволи нуждите на нейното тяло. Само мъж с ниска сексуална потентност не откликва на стрaстта в нейните очи и глас. Без да каже нито сричка тя може да каже думата секс на всички възможни човешки езици. Когато срещне привлекателен мъж знае по какъв начин да го откъсне от всичко и не след дълго той е твърде заинтригуван, за да забележи която и да било друга жена. За него е добре да не се противопоставя. Няма смисъл – един случай, когато и най-подвижния субект не може да устои на силата на привличане. Даже ако тя не е хубава, нейните хипнотизиращи очи ще го задържат и той ще разбере как се чувства бедната сърна, когато е хипнотизирана от кобрата.

Тя държи на бляскав ескорт. Където и да отиде обича да пътува в първа класа и е по-добре да платите с усмивка. Ако сте ядосан от нейния невъзмутим начин да се разпорежда с парите Ви, не го показвайте, в противен случай и Вие и Вашите пари скоро ще потънете в забвение.

Жената Скорпион има енергия за няколко жени. Обича да работи и играе много. Във всеки вид дейност тя е склонна да влага повече от необходимото. Това може да бъде вълнуващо, но и изтощава. Никога няма да бъдете отегчен, но може да почнете да мечтаете за по-тих и спокоен живот.

Тя се отнася сериозно към любовта и е човек на страстите си. Но това не винаги се отнася само за секса – нейната страст към живота съществува независимо от какъвто и да било мъж. Това я прави непревземаема за мъжете, които искат да я подчинят и да я направят зависима. Даже когато те успеят, те не могат да проникнат в тайните дълбини на нейната скрита чувственост.

В спалнята е взискателна и нейните изисквания са твърде тежки за много мъже. Има малко търпение за тези, които не са съизмерими с нея или я оставят наполовина задоволена. От друга страна е добра за тези, които страдат от психологични задръжки и ще направи чудеса от един импотентен мъж, ако причината е в мозъка му. Това не е алтруизъм от нейна страна. Начинът по който гледа на нещата е, че тя просто прави точно това, което е необходимо да му помогне да я задоволи.

Има остър ум и е надарена със забележителна интуиция. Твърде критична и точна, вижда мотивите на другите и същевременно остава непроницаема за техните опити да я доближат. Истинският ѝ характер не може да бъде лесно разкрит и може завинаги да си остане нейна тайна. Упорита е в постигането на целите си. Има търпението и възможностите да ги постигне. Всичките ѝ ходове са внимателно планирани за да стигне целта. Необходима е силна воля за да ѝ се противоречи, тъй като знае какво иска и се опитва да го постигне с необикновена сила. Не може да бъде отклонена или накарана да промени рещението си.

Внимание: нейната изключително емоционална натура веднъж разгневена може да стане много опасна! Тя става разрушителна и унищожителна. Ако я предадете става най-опасния Ви враг. Тя няма скрупули, когато иска възмездие за някой, който не е оправдал доверието ѝ. Иска не само да накаже този, който я е обидил, но и да го унижи и подтисне.

Ревността е най-голямата ѝ грешка. Очаква любовника ѝ да запази всичкото си обожание за нея. Открива изневери и там, където ги няма. На празненства, ако този, който я придружава, прекара няколко минути в частен разговор с привлекателна жена, тя решава, че той си урежда среща и съответно реагира. Не е типът жена, който стои тихо в ъгъла и се прави на лампион. Развихря се като буря. Презира слабостта и тези, които се поддават на натиск. Ако имате пропуски в защитата си, тя ще ги открие.

Ако искате да стоите близо до нея трябва да съумеете да го постигнете, защото тя няма да Ви го поднесе на тепсия. Ако е добре предразположена, тя се държи с любовника си като с цар. Но когато настроенията ѝ се променят – а те много често се менят – тя го сравнява със земята. Нейните кавги са винаги на високи децибели. Ако не сте успели да изгладите отнощенията си преди да се разделите, не се отбивайте на другия ден у тях все едно, че нищо не е имало – ще се чувствате като че ли приказвате на непозната жена при преплитане на телефонните линии.

Нещо в което трябва да бъдете сигурни – тя е дълбоко емоционална, много чувствителна и безкрайно вярна на този, когото обича. Може да направи много жертви за този, който е успял да впечели нейните чувства. Ако мъжът успее да я посрещне както трябва, тя ще бъде негова завинаги. Жената Скорпион става вярна стопанка, която ще Ви защитава на публично място, ще се бори при различни обстоятелства за Вас и няма да слуша какво казват съседите или какво мислят околните. Но не си позволявайте слабости, защото тогава тя може да се обърне срещу Вас. Бракът, както вече сте разбрали, може да бъде или рай или ад. Няма среден път.

Помнете – това е най-крайния знак от зодиака. Тя е забележителна жена! Мъжете със слаби сърца трябва да стоят по-далече от нея!

Имаме дълга нощ пред себе си, приятели, успокойте се! Тя може да започне като нашепва предизвикателни думи на ухото Ви. Само разговорът за секса може да я доведе до оргазъм. Тя е тази, която настоява да има голяма вана или едно от тези големи кръгли легла, които нямат определено място за главата и краката, и дават възможност за всяка поза. Тя е активист в спалнята и ще направи всичко, за да бъде нощта запомняща се.

Тя е любопитна, търсеща и експериментираща. Независимо доколко сте информиран за сексуалните процедури, все някое нейно действие може да Ви учуди. Иска сексът да Ви носи толкoва удоволствие, колкото и на нея, а тя се захласва в него толкова, че стига до екстаз.

Това е най-сексуалният знак в зодиака. Еротична и взискателна, тя търси партньор с равни възможности за пълното ѝ задоволяване. Нейното поведение е изцяло подчинено на инстинктите. Нито една книга не може да я убеди, че сексът е просто система от йогийски упражнения. По-скоро би отишла в леглото с лош любовник, отколкото с хубава книга. Тя е прегръдка за всяко мъжко аз – когато е възбудена, тя го показва и това възпламенява неговите страсти. Обича да прави любов доста време и е в състояние да наложи собствените си желания на мъж, който при други обсоятелства е доста бърз и импулсивен, защото знае, че еротизмът представлява много повече от същинското правене на любов. Даже и най-малките детайли са важни и тя ще го накара да почувства това.

Нея може да я видите с най-странните бикини. Жената Скорпион навън може да изглежда съвършена дама, но в спалнята се увлича и се държи като разпусната проститутка. Когато един мъж я интересува, преследва го с решителност и настървение и за нея не никога не е отговор.

По време на акта контролирането на оргазма е много важно за нея и тя опитва всички начини, за да помогне на любовника си да го забави. По време на дългия си опит съм срещал жени, които употребяват изкуствени органи – единични, двойни и ректални. Тя не знае ограничения в постигането на целта си, а нейната цел винаги е нейното пълно сексуално задоволяване.

Веднъж започнала, за жената Скорпион е много трудно да свърши. Тя иска повече, отколкото Вие можете да ѝ дадете и си има свои начини да Ви накара да дадете повече. Много е нещастна, ако ѝ хрумне мисълта, че Вие не искате да бъдете с нея. Винаги иска да доминира. Склонна е към садизъм. Склонността за доминиране понякога приема лезбийска форма даже с партньор мъж. Преди години съм срещал жени Скорпиони, които казват, че не познават нищо по-хубаво от това да си завържат изкуствен член на кръста и да обработват мъж.

Тяхната нужда от по-пасивни, изпълнени с комплекси партньори ги въвежда в лезбийски афери. По-голяма част от сексуалната игра е хетеросексуалност и жените Скорпиони много често се държат като мъж не само в секса, но и извън леглото. Какъвто и да е методът, жената Скорпион командва своя партньор да прави това, което иска далече от общоприетите начини. За нея сексът е просто друга форма на отношенията господар – роб и Скорпионът винаги е господар.

Това е ЗодиаКът на хартия! Четете още на www.astro.beltcho.eu

Още за Скорпионите

ЗодиаКът от корицата Прати ЗодиаКът на приятел Печат като хората

ЗодиаКът от корицата:
Овен Телец Близнаци Рак Лъв Дева Везни Скорпион Стрелец Козирог Водолей Риби