Начало
Печат
Назад
Напред
ЗодиаКът е дело на
ElmUS.biZ
astro@elmus.biz
W. A. Mozart
play / pause
Големина
Подкрепете ни, макар и скромно,
за да четете ЗодиаКът и в бъдеще.
Благодарим Ви!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Общество
Биоритми
Скорпион
ElmUS.biZ

Скорпион

AБВГ

Страховете на Скорпиона – Губя властта си ли? Те ти проблем!

Скорпионите се страхуват да не загубят силата си и да не са в състояние да влияят върху дадена ситуация. Те искат да знаят, че са способни да управляват света около себе си, защото само по този начин се чувстват ценени.

Скорпионът се страхува да не би огромното му кълбо енергия да се разпадне. Независимо колко са му интересни кризите, преживявани от другите и колко смел може да бъде самият той, когато решава чужди проблеми, въпреки всичко се страхува, че някаква криза може да го заличи или да промени из основи живота му. Наясно е с опасностите в живота и не иска да бъде засегнат от тях.

Освен това Скорпионите се страхуват да не бъдат унижени. Ако някой с поведението си уронва достойнството им, кара ги да се чувстват неудобно или ги унижава по какъвто и да било начин, то този човек бива изхвърлен завинаги от живота на Скорпиона.

Скорпионите също се боят и да не бъдат разобличени. Може би защото мислят, че силата и влиянието им произлизат от това, че държат стратегиите си в тайна, а може би защото смятат, че ако другите ги опознаят наистина и прозрат намеренията им, то не биха ги обичали вече.

Това е ЗодиаКът на хартия! Четете още на www.astro.beltcho.eu

Още за Скорпионите

ЗодиаКът от корицата Прати ЗодиаКът на приятел Печат като хората

ЗодиаКът от корицата:
Овен Телец Близнаци Рак Лъв Дева Везни Скорпион Стрелец Козирог Водолей Риби