Начало
Печат
Назад
Напред
ЗодиаКът е дело на
ElmUS.biZ
astro@elmus.biz
W. A. Mozart
play / pause
Големина
Подкрепете ни, макар и скромно,
за да четете ЗодиаКът и в бъдеще.
Благодарим Ви!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Общество
Биоритми
Овен
ElmUS.biZ

Овен

AБВГ

Сексът с жената Овен

Тя не би Ви държала в неведение за своите намерения, но в тъмното нейните намерения са просто чудесни. Тогава нейните тайни сексуални фантазии процъфтяват в еротични удоволствия. Тя е безкрайно чувствителна, женствена и страстна. Когато се отдава това е повече за нейно удоволствие, отколкото за Ваше! Тя би приела секса навсякъде, което би подхождало за нейните цели. В колата, на канапето в мотела. Когато тя е решила няма какво да се оглеждате за подробностите. Докато меките светлини са запалени и започва лека музика, Вие може вече да лежите по гръб с панталони до глезените, а тя ще е разсъблечена и готова, чакаща да започнете.

Тази жена не само знае какво иска, но и как да го получи. Един път бедния мъж попаднал в обсега ѝ, той вече е безпомощен. Начина да я държите в ръцете си е да бъдете твърд и да посрещате агресивността ѝ с открити гърди. Не ѝ позволявайте да Ви върти, което е много трудно. Нейните апетити са различни, понякога животински и тя се нуждае от партньор, който дава удар за удара. Ако не получи достатъчно сексуално задоволяване тя си тръгва по пътя. Един съпруг или приятел, който се опитва да следва една по-малко взискателна собствена програма ще я вижда все по-малко и по-малко. Тя има твърде много възможности за сексуално внимание, за да се тревожи за един апатичен любовник.

Тя обича да бъде конкурентна в сексуалния акт, да е човека, който дава сигналите. В обичайната поза тя е обикновено отгоре, ако използува седяща поза мъжа е под нея. Тя контролира движенията по време на акта. Нейния ключ е в контрола. Тя иска да диктува процеса към оргазма. От нея може да очаквате да крещи, хапе и дращи. Ако не Ви е грижа за следите, може да ѝ дадете пълна свобода, но предварително проверете дължината на ноктите ѝ. Жените Овни обичат нещата с остри ръбове, така че би могла да има дълги, остри нокти, а Вие може би не искате леглото да изглежда като кърваво бойно поле след като свършите. Ако съществува елемент на ревност в жената Овен, то идва от наранена гордост много повече, отколкото от чувство за собственост или голяма любов. Тя би могла да има много къси и наситени връзки, тъй като тя в основата си е примитивен, здравомислещ индивид, с животинско сексуално начало. Тя е абсолютно нещастна, когато няма мъж в живота си или когато току-що се е скарала с мъжа номер 1. Кавгите за нея могат да бъдат чести, тъй като има огнен темперамент и прибързаност в съжденията. Те могат да направят съпруга или любовника си доста нещастен.

Жената Овен избира бащата на своите деца много внимателно. Тя би се отказала от един сексуален шофьор или дребен чиновник, заради някой тъп висшист или преуспяващ мъж. Но за сексуалния си живот тя не пресмята. В еротич­ните си действия тя се отдава изцяло, защото секса твърде много ѝ харесва. Тя се интересува здравословно от собствените си удоволствия, ето защо тя предприема различни прийоми, които могат да донесат удоволствие.

Този знак управлява страстите и няма почти нищо, което жената Овен не би направила. Тя обича да прави това, което е шокиращо или забранено! Отегчението, което толкова лесно се установява при активната жена Овен, никъде не е така очевидно, както в сексуалния ѝ живот. Идеята ѝ е винаги да направи мъжа луд от желание да я притежава. Ако тя е получила това, което смята за най-приятно прекарана вечер, щастливецът непременно ще бъде поканен отново.

Това е ЗодиаКът на хартия! Четете още на www.astro.beltcho.eu

Още за Овните

ЗодиаКът от корицата Прати ЗодиаКът на приятел Печат като хората

ЗодиаКът от корицата:
Овен Телец Близнаци Рак Лъв Дева Везни Скорпион Стрелец Козирог Водолей Риби