Начало
Печат
Назад
Напред
ЗодиаКът е дело на
ElmUS.biZ
astro@elmus.biz
W. A. Mozart
play / pause
Големина
Подкрепете ни, макар и скромно,
за да четете ЗодиаКът и в бъдеще.
Благодарим Ви!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Общество
Биоритми
Овен
ElmUS.biZ

Овен

AБВГ

Откровено за Овните.

Овенът е необичайно агресивен, често примитивен, а понякога дори и много жесток. Трудно запомня и най-простите неща или не иска, ако не е в негова изгода. Обикновено е зает с това да си търси нова врата или удря главата си в тази, която не може да се отвори. Вулгарен, разпуснат, стига до циничност. В детството си постоянно предизвиква раздор. В семейния живот трябва постоянно да се държи далеч от парите – всичко пропилява мигновенно, без да знае за какво точно. Склонен е към множество изневери. Сред хора е досаден, може с часове да философства, да говори за себе си, без да забелязва другите. В нетрезво състояние е склонен към буйства и скандали.

Мръсната истина за Овните

Вие, принципно, сте си една маймуна. Овенът е импулсивен, агресивен и създава много шум. На Вашият характер му липсва дълбочина, та чак хората вярват, че сте фалшификат, играещ за пред публиката. Много хора искат да знаят какво имате в главата си, но истината е, че в нея няма нищо. Нула. Способността Ви да опростявате реалността е редукционна, т.е. Вие опростявате света, не за да стане по-разбираем за другите, а за да стане по-ясен за Вас лично. А липсата на далновидност Ви прави наивни и глупави.

Коварството на Овните

В случай, че не им пречите, има шанс да си живеете мирно край Овните. Застанете ли им на пътя обаче, ще бъдете прегазени. Овните са агресивни и са царе на тормоза. Обидите им са тънки – под формата на шеги и добродушни забележки или искрено брутални. Понеже имат навика да поставят хората на пиедестал, това неизменно си има последици. Щом ви детронират, ще ви го върнат тъпкано за обожанието и сервилността, с която са ви обграждали. Овенът няма да се поколебае да ви забие нож нито в гърба, нито в гърдите.

Това е ЗодиаКът на хартия! Четете още на www.astro.beltcho.eu

Още за Овните

ЗодиаКът от корицата Прати ЗодиаКът на приятел Печат като хората

ЗодиаКът от корицата:
Овен Телец Близнаци Рак Лъв Дева Везни Скорпион Стрелец Козирог Водолей Риби