Начало
Печат
Назад
Напред
ЗодиаКът е дело на
ElmUS.biZ
astro@elmus.biz
W. A. Mozart
play / pause
Големина
Подкрепете ни, макар и скромно,
за да четете ЗодиаКът и в бъдеще.
Благодарим Ви!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Общество
Биоритми
Овен
ElmUS.biZ

Овен

AБВГ

Кариера

Подобно на желанието на Овена, докато е все още малко дете да има своята преднина в контакта си с останалите, така и пътят на неговата кариера се нуждае от свобода и индивидуална лидерска посока. И все пак, не е невъзможно една рутинна дейност да привлече вниманието му, но в подобен случай ще е задължително уплътняването на свободното му време да става чрез стимулиращи и по-динамични хобита и активности.

Той притежава запас от огромно количество енергия, с която желае да срещне света. Може би затова по-шумната и напрегната ежедневна среда е инстинктивно избирана от него, пред тишината на един уединен, но предизвикващ клаустрофобия офис. Овенът държи на динамиката в професията си – спортната кариера или дейността, свързана с непрестанни пътувания и нови контакти, са подходящи за него.

Често той намира поприще и в инженерните науки, тежката индустрия, високите технологии или във военното дело. Но над всичко останало този представител на Зодиака държи на възможността да бъде независим и да докаже своите лидерски способности на пионер – излизайки на челните места в класация. Амбициите му винаги са свързани с преследването на определена точна цел, след чието постигане е възможно много бързо да потърсят нова посока.

Той обикновено притежава добри ресурси и за просперитет в собствен бизнес, които се базират на неговата предприемчивост. Най-добрите му постижения са, когато успее да съчетае тази предприемчивост с доза внимание и търпение, които – за жалост! – не са измежду силните черти на често авантюристичния му характер.

Това е ЗодиаКът на хартия! Четете още на www.astro.beltcho.eu

Още за Овните

ЗодиаКът от корицата Прати ЗодиаКът на приятел Печат като хората

ЗодиаКът от корицата:
Овен Телец Близнаци Рак Лъв Дева Везни Скорпион Стрелец Козирог Водолей Риби