Начало
Печат
Назад
Напред
ЗодиаКът е дело на
ElmUS.biZ
astro@elmus.biz
W. A. Mozart
play / pause
Големина
Подкрепете ни, макар и скромно,
за да четете ЗодиаКът и в бъдеще.
Благодарим Ви!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Общество
Биоритми
Овен
ElmUS.biZ

Овен

AБВГ

Овенът в кавга – страсти, караници, сръдни и прошка

Овните доста лесно се палят в кавга. Пословични са с тяхната способност да създават скандали, но е хубаво, че им минава сравнително лесно и бързо.

Най-лесният начин да се сдобрите с Овен е да започнете да му говорите сякаш нищо не се е случило. Вероятно ще се държи хладно и резервирано към Вас, но ако му предложите нещо интересно ще грабнете вниманието му. Важно е да сте ентусиазирани и в гласът Ви да се чувства желание. Това със сигурност ще бъде усетено от Овена и ще му даде възможност по-бързо да забрави за скандала. Особено важно е да не оставяте нещата така, докато му мине, тоест най-добрият вариант е да не му давате възможност да се сърди много дълго. В противен случай рискувате в бурния живот на Овена да се случат други събития, които по някакъв начин да изместят проблема и той да остане по-дълго във времето.

Всичко това в никакъв случай не означава, че Овенът не може да се извинява, дори напротив. Съвсем не му е чужда първата крачка към стоплянето на отношенията. Ако усетите подобен опит, най-добре е да приемете думите без да си придавате излишна важност. Овните може и да не се сърдят дълго, но ако ги отхвърлите, Вие сериозно ще ги нараните. Най-добре приемете радушно извинението, което Ви поднася и повече не се ровете в спора или причините за него, защото това ще завихри нов скандал. Приемете, че всеки прави грешки, но не напомняйте на другия постоянно какви са неговите, бил той Овен или друг зодиакален представител.

Това е ЗодиаКът на хартия! Четете още на www.astro.beltcho.eu

Още за Овните

ЗодиаКът от корицата Прати ЗодиаКът на приятел Печат като хората

ЗодиаКът от корицата:
Овен Телец Близнаци Рак Лъв Дева Везни Скорпион Стрелец Козирог Водолей Риби