Начало
Печат
Назад
Напред
ЗодиаКът е дело на
ElmUS.biZ
astro@elmus.biz
W. A. Mozart
play / pause
Големина
Подкрепете ни, макар и скромно,
за да четете ЗодиаКът и в бъдеще.
Благодарим Ви!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Общество
Биоритми
Овен
ElmUS.biZ

Овен

AБВГ

Сънят като съветник

Ако по някаква причина Вашият ежедневен живот е започнал да тече рутинно, монотонно, с осезаема липса на ситуации, наситени с вълнение и романтика, то сънищата Ви мигновено ще реагират като адекватни компенсатори. Те ще Ви въвлекат в свят от впечатляващи приключения, ще Ви поведат по пътеките на неведоми пътешествия или ще Ви направят участници във вълнуващи емоционални преживявания.

Възможно е да сънувате хора, които познавате и отдавна харесвате, но с които все още не сте имали възможността да реализирате познанство на яве. По този начин Вашите сънища се явяват не само добър източник на енергия, но и провокация към съзнателна целенасоченост. Затова е добре да се научите да отделяте повече време за тяхната интерпретация.

Освен компесаторните изживявания, с които ще Ви засипят, те носят и елемент на информация относно най-слабите Ви места и блокажи, които все още не сте успели да преодолеете. Използвайте силата и оптимизма, чрез които на сън превъзмогнете слабостите си. Научете се да откривате подсказващите съвети, чрез чиято помощ ще успеете да организирате нов тип житейско поведение.

Сивотата и шаблонния модел на Вашето ежедневие до голяма степен са допуснати от самите Вас. Именно от сънищата си Вие имате възможност да черпите активност, посоки и оптимистични варианти за това, как чрез лична инициатива да направите живота си по-пъстър и радостен.

Това е ЗодиаКът на хартия! Четете още на www.astro.beltcho.eu

Още за Овните

ЗодиаКът от корицата Прати ЗодиаКът на приятел Печат като хората

ЗодиаКът от корицата:
Овен Телец Близнаци Рак Лъв Дева Везни Скорпион Стрелец Козирог Водолей Риби