Начало
Печат
Назад
Напред
ЗодиаКът е дело на
ElmUS.biZ
astro@elmus.biz
W. A. Mozart
play / pause
Големина
Подкрепете ни, макар и скромно,
за да четете ЗодиаКът и в бъдеще.
Благодарим Ви!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Общество
Биоритми
Овен
ElmUS.biZ

Овен

AБВГ

Техники на релаксация

Вие сте подвластни на планетата Марс, която Ви подтиква към забързан и динамичен стил на живот. Ето защо за Вас е съществено необходимо да потърсите регулярни начини за освобождаване от натрупаното напрежение и стрес. Тъй като по природа сте нетърпеливи, и методите, подходящи за Вас, трябва да осигуряват по-бързи резултати, с цел да паснат на инстинктивната Ви природа.

Зодиакалният знак Овен се свързва с т. нар. Първи дом от зодиакалния кръг, който от своя страна има отношение към физическото тяло на човека. Планетата Марс Ви е надарила с добри атлетични способности и естествената необходимост да изразявате себе си чрез активни действия. Затова, дори и да звучи иронично, най-успешният път да се отървете от стреса е да включите повече активност в свободните си часове, като е важно стриктно да изберете най-благоприятния за Вас вариант.

Особено подходящо за Овена е заниманието с аеробика. Преимуществото в случая е, че тя предлага широк диапазон от различни упражнения, което е сигурна застраховка срещу възможността да се отегчите. Степ-аеробиката – като дял на класическата аеробика, чудесно би паснала на динамичния Ви характер, както и адекватната ѝ замяна с бързото изкачване и слизане по стълби, тичането сутрин в парка или една регулярна програма, включваща скачане на въже, клякания и подскоци на място – всяко от тези упражнения биха били прекрасен старт на поредния Ви забързан ден.

Подобни комплекси можете да си организирате и след работно време, но условието е да ги практикувате редовно. И не на последно място – научете се да се наслаждавате на ефекта, който тези занимания мигновено отпечатват върху жизнения тонус на Вашето физическо тяло. А от там и върху Вашата психика.

Това е ЗодиаКът на хартия! Четете още на www.astro.beltcho.eu

Още за Овните

ЗодиаКът от корицата Прати ЗодиаКът на приятел Печат като хората

ЗодиаКът от корицата:
Овен Телец Близнаци Рак Лъв Дева Везни Скорпион Стрелец Козирог Водолей Риби