Начало
Печат
Назад
Напред
ЗодиаКът е дело на
ElmUS.biZ
astro@elmus.biz
W. A. Mozart
play / pause
Големина
Подкрепете ни, макар и скромно,
за да четете ЗодиаКът и в бъдеще.
Благодарим Ви!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Общество
Биоритми
Овен
ElmUS.biZ

Овен

AБВГ

Сексът с мъжа Овен

Ключът към неговото сексуално поведение е импулсивността. Това, което му е необходимо да научи, е да дава и да получава при един истински сексуален съюз. Той е нетолерантен, когато се противопоставяте на някои от сексуалните му фантазии. Не се опитвайте да се измъквате. Ако обещаете нещо, по-добре го изпълнете. Ако не искате да отидете с него в леглото, стойте си вкъщи и гледайте телевизия.

Всичко, което изглежда обичайно, го отегчава и го довежда до истерия. Ако искате да доставите на един Овен сексуално удоволствие, трябва да използвате въображението си и не са необходими никакви бариери. Той няма да се тревожи за последствията. Когато Ви желае, Ви желае. Ако имате връзка с такъв мъж, вземете предпазните мерки, преди да се впуснете в любовната игра. Не очаквайте от него да Ви пази, но е сигурно, че той ще води действието. Вие може да имате предложения, но ако Овенът приеме Вашите идеи, ги довежда винаги по-далеч от фантазиите Ви. Бъдете подготвена да очаквате неочакваното. Неговият темперамент иска удоволствие в опитване на шокиращото и забраненото. Когато ги възпират, Овните стават раздразнителни.

Позите зависят от неговата възраст, но на колкото и години да е, той е млад духом. Винаги предпочита доминираща позиция и няма да се спре пред садизъм. Например няма да се задоволи само с устно стимулиране, от него можете да очаквате да започне да скубе косата Ви, да извива зърната Ви до болка. Вашите викове го възбуждат допълнително. Колкото повече шум, толкова повече му харесва. Неговата цел е подчинение.

Когато мъжът Овен достигне средна възраст, той открива, че вече не е толкова потентен, колкото в младите си години. Някоя дума в погрешен момент може да го доведе до временна импотентност – ужасен удар за него. Ще реагира по своя обичаен агресивен начин. Може да започне флиртове с жени, които са на половината на неговата възраст, ще се опитва да докаже, че е такъв, какъвто е бил винаги.

Обикновено другите знаци на зодиака имат различен ефект върху Овена и мъжете и жените Овни варират от една крайност до друга, но те са екстремисти, така че, момичета, бъдете внимателни. Груповият секс не може да го учуди или да го стресне, колкото повече, толкова по-весело. Той обича да демонстрира сексуалните си достойнства и винаги има идеи, които шокират останалите. С едно изключение – никога не приема ролята на пасивен партньор. Не че това обижда сексуалните му чувства, но тази поза е обидна за неговата мъжественост.

Това е ЗодиаКът на хартия! Четете още на www.astro.beltcho.eu

Още за Овните

ЗодиаКът от корицата Прати ЗодиаКът на приятел Печат като хората

ЗодиаКът от корицата:
Овен Телец Близнаци Рак Лъв Дева Везни Скорпион Стрелец Козирог Водолей Риби