Начало
Печат
Назад
Напред
ЗодиаКът е дело на
ElmUS.biZ
astro@elmus.biz
W. A. Mozart
play / pause
Големина
Подкрепете ни, макар и скромно,
за да четете ЗодиаКът и в бъдеще.
Благодарим Ви!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Общество
Биоритми
Овен
ElmUS.biZ

Овен

AБВГ

Здраве

За да поддържа физиологичния си тонус и метаболизма на организма си в добро състояние Овенът се нуждае от активно физическо натоварване. Това би могло да се каже за всеки представител на Зодиака, но за Овена то се явява потребност като дишането. Проблем е, че понякога, пристрастен към определени спортни активности, той много трудно решава да ги преосмисли и да понамали натоварването, съобразявайки се с напредването на възрастта си. Заедно със Стрелеца и той е от онези, чието тяло бива често травмирано вследствие на физическо свръхнатоварване.

От гледна точка на медицинската астрология, главата е най-чувствителната територия на тялото му. Тенденцията да бъде удряна в ранна възраст е възможно да доведе до сериозна мигрена в зрели години, както и до лесно възбудими главоболия, причинени и от най-незначително умствено натоварване. Овенът е добре да обръща внимание и на челюстите си, чиито чести възпаления може да му донесат неприятности както със зъбите, така и с лимфните възли, разположени под ушите.

Пикантните храни са тези, които лесно привличат хората със силно влияние на Овен, но това не означава, че им се отразяват добре. Вместо това Овенът е добре да наблегне на суровия лук и чесън в менюто си, обръщайки категорично гръб на горчицата, лютите чушки и черния пипер.

Това е ЗодиаКът на хартия! Четете още на www.astro.beltcho.eu

Още за Овните

ЗодиаКът от корицата Прати ЗодиаКът на приятел Печат като хората

ЗодиаКът от корицата:
Овен Телец Близнаци Рак Лъв Дева Везни Скорпион Стрелец Козирог Водолей Риби