Начало
Печат
Назад
Напред
ЗодиаКът е дело на
ElmUS.biZ
astro@elmus.biz
W. A. Mozart
play / pause
Големина
Подкрепете ни, макар и скромно,
за да четете ЗодиаКът и в бъдеще.
Благодарим Ви!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Общество
Биоритми
Овен
ElmUS.biZ

Овен

AБВГ

Сексуалност, ерогенни зони, скрити сексуални фантазии.

За сексуалната енергия на Овните няма прегради. Те обичат да диктуват темпото и да дават воля на темперамента си. Ревниви са, но обичат свободата за себе си.

Когато говорим за сексуални подвизи, Овенът би могъл да се превърне в същински тигър. Той ужасно си пада по ловуването и е благословен с невероятна издръжливост. Не се притеснява да експериментира между чаршафите, така че търси разкрепостен партньор. Трябва да му се даде възможност да доставя удоволствие, за да не избяга. Със сигурност той е доминиращ в спалнята и докато еротиката е важна, връзката на духовно равнище също е от значение. Овенът има нужда да чувства сигурност в сексуалната си връзка, защото в противен случай ревността го влудява, и то не в добрия смисъл.

Психосексуален тип – еротичен.

Ерогенни зони са лицето и съзнанието.

Скрити сексуални фантазии – доминиране.

На Овена все му се иска да отбележи още на първа среща. Ако вече сте заедно, пак можете да изпълните фантазията му. Организирайте си среща на любимото му място, престорете се на непознат или непозната и действайте.

Твърди се, че жената Овен е като леденото момиче от приказката. Не бива да се заблуждавате – тази жена е страстна като тигрица и обича да доминира над мъжа. След като веднъж се разпали желанието ѝ, обикновено тя е човекът, който поставя изискванията и определя правилата.

При кардинален знак като Овена няма място за срамежливост. Жената Овен предприема и доминира дори сексуално. Иска това, което иска, и то когато го иска. Мрази да чува фрази от типа мило, не тук... родителите ми се хранят в съседната стая или не можеш ли да изчакаш, докато излезем от колата. Планетата Марс, която я управлява, просто е нетърпелива да чака.

Мъжът Овен е много взискателен в леглото и не робува на консерватизма в секса. Може да бъде любвеобилен и изключително изобретателен в кревата.

Мъжът Овен е този, с когото се сблъсквате в някой клуб и по някакво странно стечение на обстоятелствата малко по-късно се озовавате в апартамента му. Той говори бързо и май като цяло си пада по бързите неща. Мъжът Овен е типичният ловец. Имайте предвид, че ако опитате да промените хода на събитията и застрашите свободата му с обаждания и флирт атаки, той ще се уплаши и най-вероятно ще избяга! Налага се да се внимава дори между чаршафите. Ако станете дори леко по-палава от обикновено, доста лесно малкият му приятел може да откаже участие. Любимата му поза: жената на колене, облегната напред, по-известна като кучешката.

Това е ЗодиаКът на хартия! Четете още на www.astro.beltcho.eu

Още за Овните

ЗодиаКът от корицата Прати ЗодиаКът на приятел Печат като хората

ЗодиаКът от корицата:
Овен Телец Близнаци Рак Лъв Дева Везни Скорпион Стрелец Козирог Водолей Риби