Начало
Печат
Назад
Напред
ЗодиаКът е дело на
ElmUS.biZ
astro@elmus.biz
W. A. Mozart
play / pause
Големина
Подкрепете ни, макар и скромно,
за да четете ЗодиаКът и в бъдеще.
Благодарим Ви!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Общество
Биоритми
Овен
ElmUS.biZ

Овен

AБВГ

Страховете на Овена – Кой ли помни втория!...

Изглежда невероятно, но Овните се боят да не ги смятат за незначителни. Въпреки огромната си енергия на завоеватели, водачи и откриватели, те са склонни дълбоко в себе си да се самоизяждат дали пък не са нищо особено. Обикновено Овенът компенсира, като се захваща още по-сериозно с лидерството и завоеванията, само и само да докаже на себе си и на другите, че не е никой, че е значим и ценен човек. Това обаче въвлича Овните в абсолютно ненужни ситуации, отнемащи ценно време, което биха могли да отделят за нещо по-значимо.

Овните често се страхуват и да не изглеждат слаби и разглезени. Това е абсолютно непоносимо за Овена. Затова той се старае да стане и да си остане силен. И така, Овните правят всичко възможно да се сдобият със силно тяло или поне солидна банкова сметка.

Боят се често да не бъдат смазани от скуката. Когато няма с какво да се захванат, било за овладяване или научаване на нещо ново, или за самоусъвършенстване, Овните губят живеца си и стават инертни. Понякога този страх служи добре на Овните, като ги кара непрекъснато да търсят възможности, с които да израснат и се докажат. Смелият Овен, който винаги има блестящи идеи, най-много се страхува от липсата на цел в живота. Представителите на тази зодия кипят от енергия и затова трябва да работят много повече, за да я изразходят.

Другото, което ужасява Овните, е липсата на близки хора, с които да споделят своите идеи и завоевания.

Това е ЗодиаКът на хартия! Четете още на www.astro.beltcho.eu

Още за Овните

ЗодиаКът от корицата Прати ЗодиаКът на приятел Печат като хората

ЗодиаКът от корицата:
Овен Телец Близнаци Рак Лъв Дева Везни Скорпион Стрелец Козирог Водолей Риби