Начало
Печат
Назад
Напред
ЗодиаКът е дело на
ElmUS.biZ
astro@elmus.biz
W. A. Mozart
play / pause
Големина
Подкрепете ни, макар и скромно,
за да четете ЗодиаКът и в бъдеще.
Благодарим Ви!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Общество
Биоритми
Овен
ElmUS.biZ

Овен

AБВГ

Интимен свят

Характерният за Овена ентусиазъм, на който околните стават свидетели в обществен план, се проявява и в интимния му живот. Родените под този зодиакален знак притежават голям потенциал за действие, трудно овладяеми емоции и силно желание за активно физическо общуване. Сексът за тях е вродена необходимост, чието непрестанно удовлетворяване им помага да се чувстват живи и пълноценни. Живот, който е свързан с депресивност, стрес и различни социални ограничения, но който гарантира развитие на емоционалното ниво, често е предпочитан от Овена пред луксозното и по-спокойно, но ощетено от чувствена страна ежедневие. Любовта, породена между хората, родени под знака на Овена и който и да е друг представител на Зодиака, трудно успява трайно да оцелее под властта на неговите емоции. Те са както непостоянни, така и вулканични. Често дори и най-незначителното трепване, почти незабележима промяна или дори само една мимика е в състояние да го отблъсне надалеч интелектуално, сантиментално, та дори и географски от партньора му.

Силно е обидчив, та любовта му много лесно може да излети през прозореца за да потърси сдедващ обект на своите чувства. Да забрави бързо старото и да започне ново – такъв е вътрешният мотив на Овена независимо от това, колко ще му се наложи да страда, предприемайки този напълно съзнателен скок напред. В повечето случаи той върши това с цел да докаже на себе си, че светът не се е свършил, въпреки че сърцето му е останало някъде назад в миналото. Овенът ще положи всички усилия, за да си го грабне обратно и възможно най-бързо да му осигури отново емоционален комфорт на някоя новоизбрана чувствена територия.

Като пръв знак ма Зодиака, Овенът развива своите лидерски способности не само в бизнес делата си, но и в спалнята. Той остава осъзнат и практично гони целта си дори и след като се потопил в страстния свят на своите емоции. Стигне ли се до леглото, Овенът едва пи ще е склонен да дава напразни обещания за това, което ще последва.

С него съвместният сексуален живот следва мотото Всичко или нищо! и никакви увъртания или душевни излияния не са в състояние да му попречат категорично да изисква своето.

Хората, родени под зодиакалния знак Лъв, може би се явяват най-сполучливите сексуални партньори за него. Тъй като сексът заема значима част от овнешката му природа, чрез своя огнен събрат той ще е в състояние да намери както отдушник за емоциите си, така и баланс в тяхното изразяване. Пламенността е типична черта също и за Лъвския представител, така че помежду им не съществува проблем да се съобразяват с възражения или репресии, възможни във връзките с останалите зодиакални знаци. Ако Овенът успее да се прояви като верен, лоялен и внимателен, партньорът, който тя или той е избрал от семейството на Лъва, ще го направи щастлив, отговаряйки му с трайна и водеща до здрав съюз привързаност.

Друг знак, който е в състояние да помогне на Овена да достигне както сексуална, така и житейска удовлетвореност е Телецът. По-забавеният и спокоен ритъм на живот, който типичният Телец налага, ще поукроти светкавичния и припрян подход на Овена. Неговата сексуална необузданост и емоционално щуране ще бъдат омекотени и приземени чрез постоянството и привързаността на Телеца. Именно чрез него Овенът ще е в състояние да достигне до истината, че яденето е по-вкусно, ако е имало възможността дълго да къкри на тих и бавен огън.

Стремителната огнена Природа на Овена, която често води до суматоха, много бързо бива изстудявана в контакта му с Близнаци, Везни или Водолей.

Водните знаци – Рак, Скорпион и Риби, са прекалено деликатни и чувствителни за буйния му и склонен към чести изблици темперамент. Така както Козирога и Девата, и те ще е по-добре да стоят надалеч от Овена. В противен случай има опасност или да бъдат изпепелени, или да се почувстват отегчени до крайност.

Това е ЗодиаКът на хартия! Четете още на www.astro.beltcho.eu

Още за Овните

ЗодиаКът от корицата Прати ЗодиаКът на приятел Печат като хората

ЗодиаКът от корицата:
Овен Телец Близнаци Рак Лъв Дева Везни Скорпион Стрелец Козирог Водолей Риби