Начало
Печат
Назад
Напред
ЗодиаКът е дело на
ElmUS.biZ
astro@elmus.biz
W. A. Mozart
play / pause
Големина
Подкрепете ни, макар и скромно,
за да четете ЗодиаКът и в бъдеще.
Благодарим Ви!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Общество
Биоритми
Водолей
ElmUS.biZ

Водолей

AБВГ

Обичайните позитиви и негативи на Водолеите

Водолей е добър знак, винаги готов да се притече на помощ. Водолеите са особено доволни, когато някой ги потърси за съвет. Те са скромни и рядко се опитват да се сдобият с преимущество пред приятелите си. В любовта те са верни и предани, но са сдържани и не обичат да проявяват открито емоциите си.

Основна заплаха за успеха на Водолеите е навикът им да губят способностите си в опит да заемат видно положение в обществото. Те рядко говорят за бъдещето. В стремежа си да правят всичко, което им се иска без да си дават сметка за последствията, карат хората да ги съдят по външността и да не забелязват искреността и другите им добродетели.

Водолеите често обръщат повече внимание на общочовешките проблеми, тайните на човешкото съществуване и не успяват да забележат, че повечето от хората мислят повече за пари отколкото за тези теми. Водолеите успяват да се приспособяват към хора които стоят по-ниско то тях. Понякога в наивността си Водолеите позволяват на благородството им да достигне до такива крайности, че в резултат остават без каквито и да е средства за съществуване.

Е, не всички родени под знака са такива филантропи. Водолей е постоянен знак и има намерение да постигне целите си.

Това е ЗодиаКът на хартия! Четете още на www.astro.beltcho.eu

Още за Водолеите

ЗодиаКът от корицата Прати ЗодиаКът на приятел Печат като хората

ЗодиаКът от корицата:
Овен Телец Близнаци Рак Лъв Дева Везни Скорпион Стрелец Козирог Водолей Риби