Начало
Печат
Назад
Напред
ЗодиаКът е дело на
ElmUS.biZ
astro@elmus.biz
W. A. Mozart
play / pause
Големина
Подкрепете ни, макар и скромно,
за да четете ЗодиаКът и в бъдеще.
Благодарим Ви!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Общество
Биоритми
Водолей
ElmUS.biZ

Водолей

AБВГ

Здраве

Основните здравословни проблеми на Водолея обикновено са свързани с кръвообращението, венозните пътища и сърдечно-съдовата система. Възможно е студеното време да му се отразява по-добре, отколкото летните горещини, но дори и тогава е необходимо да помисли за леко, но предпазващо от вятъра облекло. В този план е добре дрехите му да не бъдат плътно прилепнали към тялото или стегнати и тесни. Това би нарушило подсъзнателното му желание за свобода и комфорт, от който тялото му се нуждае.

Широко отворените прозорци, просторните помещения с много светлина и въздух и малко мебели биха били подходящи за психичното спокойствие на Водолея и естественото равновесие на волния му дух.

Зимните спортове – особено ските, са в състояние да засилят желанието му за движение и да му помогнат да преодолее често немарливото си отношение към тялото.

Според традиционната медицинска астрология, този зодиакален знак управлява прасците и има отношение към глезените. Краката се нуждаят от почивка и по-фино третиране поради естественото предразположение на Водолея към разширени вени и травми на долните крайници.

Това е ЗодиаКът на хартия! Четете още на www.astro.beltcho.eu

Още за Водолеите

ЗодиаКът от корицата Прати ЗодиаКът на приятел Печат като хората

ЗодиаКът от корицата:
Овен Телец Близнаци Рак Лъв Дева Везни Скорпион Стрелец Козирог Водолей Риби