Начало
Печат
Назад
Напред
ЗодиаКът е дело на
ElmUS.biZ
astro@elmus.biz
W. A. Mozart
play / pause
Големина
Подкрепете ни, макар и скромно,
за да четете ЗодиаКът и в бъдеще.
Благодарим Ви!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Общество
Биоритми
Водолей
ElmUS.biZ

Водолей

AБВГ

Сексът с мъжа Водолей

С финото си домогване мъжете Водолеи са способни на най-неочаквани чувства. Те са с високо сексуално въображение. Той е неуморим, винаги търсещ. Лесно се влюбва, но се колебае, преди да се ожени. Чувствителен, любезен, експресивен, жив. Добре преценява характерите на познатите си. Той харесва и е харесван. Въпреки че може да изглежда студен, стопля с мъжки магнетизъм. Нещо повече – въпреки че винаги е привлечен от новото и необичайното (Уран е неговият ръководител), е човек, на когото може да се вярва. Ако флиртува, това е, защото е привлечен от нещо ново и непознато. Той може да бъде много приятен и много стимулиращ за избраната жена. Той се интересува от жената като личност, а не от обект за секс. Много жени намират, че е чудесно да имат съпруг, който цени ума им повече от тялото.

Той предпочита да си доставя удоволствие с вариациите на прелюдията вместо със същността. Това контрастира на неговата възможност да запалва другия пол, но обяснението е просто. Предисловието е съществената част за него.

Фактически неговото спокойно доближаване може да се окачестви като артистичност в правенето на любов, но Вие трябва да го подбутвате. Той може толкова много да се увлече в играта, че да проспи оргазма. Жените казват, че техният любовник Водолей довежда партньорката си до оргазъм без акт. Отговорът е, че не му липсва потентност, просто не се е сетил, че е време. Един път запален, е свободен и подканящ любовник с чудесно присъствие.

Любовта е сцена за Водолея, а той рядко играе една и съща сцена по еднакъв начин. Отегчава се от една поза. Обича сложни вариации. Понякога неговите експерименти довеждат партньорката до екстаз, а понякога тя е недоволна. Водолеят не се обижда, ако го обвинят, че е аморален. Той е толерантен, с широк поглед, така че нищо човешко не му е чуждо. В хетеросексуален секс предпочита екзотичното пред конвенционалното.

Това е ЗодиаКът на хартия! Четете още на www.astro.beltcho.eu

Още за Водолеите

ЗодиаКът от корицата Прати ЗодиаКът на приятел Печат като хората

ЗодиаКът от корицата:
Овен Телец Близнаци Рак Лъв Дева Везни Скорпион Стрелец Козирог Водолей Риби