Начало
Печат
Назад
Напред
ЗодиаКът е дело на
ElmUS.biZ
astro@elmus.biz
W. A. Mozart
play / pause
Големина
Подкрепете ни, макар и скромно,
за да четете ЗодиаКът и в бъдеще.
Благодарим Ви!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Общество
Биоритми
Водолей
ElmUS.biZ

Водолей

AБВГ

Интимен свят

Представителите на този зодиакален знак често биват смятани за щастливци. Техният господар е планетата Уран – символ на новото начало, което изгражда бъдещи възможности, разкрепостява и налага подобрения на много житейски нива.

Човекът със силни уранови характеристики притежава любовна застраховка по рождение, което му гарантира сексуална удовлетвореност и способност да извлича най-доброто от своя партньор. Типичният Водолей рядко страда от предразсъдъци в любовта. Фрустрации и сковано потискане на емоционалните му копнежи не са характерни за него. Напротив – именно той проявява естествена склонност към търсене на нетрадиционни начини на сексуално общуване, които понякога могат да бъдат и стряскащи, но винаги провокират освободеност и полет на волната фантазия.

Въпреки че се смята, че съдбата щедро се отнася с повечето Водолеи, а и на пръв поглед те не би имало за какво да се оплакват, голяма част от тях е възможно да се изживяват като хора, които щастието все пак е подминало. Сякаш отказват да забележат щастливата си звезда. Всъщност истината е, че мечтите и сънищата означават много повече за тях от живата реалност, особено когато се стигне до романтични взаимоотношения. Може би затова представителите на този зодиакален знак се славят като едни от най-прекрасните творци на интимни писма и поетични бягства, които изцяло са плод на емоционалното им въображение, преследващо любовния идеал. В стремежа си да го докоснат поне в мислите си, на тях често им е необходимо да останат сами – изискване, което прави взаимоотношенията не особено леки.

Силно устремен към намирането на идеалния романтичен партньор, Водолеят всъщност го подминава. В преслед­ването на своята инстинктивна цел, той сякаш много повече държи на универсалната, отколкото на индивидуалната любов. А реалните земни взаимоотношения рядко биха приели подобна позиция. Те обикновено се стремят към вид обвързване, от което Водолеят предпочита да се дистанцира.

С представителите на водните зодиакални знаци – Рак, Скорпион и Риби, той би срещнал вероятни трудности, които са изцяло на философско и принципно ниво. Неговият стремеж към идеална универсална любов поставя тежко резе помежду им. За него те са прекалено дълбоки като чувственост и страст и прекалено ревниви, за да успеят да приемат лекотата, с която той се стреми да експериментира, както и да подобрява света.

Земните представители на зодиака – Телец, Дева и Козирог, обикновено придават практичност на позицията му, но контактът с тях е сякаш по-подходящ за бизнес, отколкото за интимни срещи. Високият полет на водолейската му фантазия и хрумвания има вероятност да разочарова техните материални идеи и амбиции. Така той е възможно да изглежда като въздушен и несигурен в очите им, за да бъде допуснат до интимния им свят, търсещ стабилност.

Огнените зодиакални знаци – Овен, Лъв и Стрелец, могат да бъдат възбуждаща комбинация за Водолея, стига да не прекаляват със силата на високотемпературните си страсти. Може би по най-естествен начин Водолеят би се докоснал до една търсена степен на висшата хармония, към която се стреми в контакта си с представителите на знака Везни. Тази комбинация е заредена с взаимен еротизъм, който се ражда като смесица от пословичната сила на Везната да балансира и нестихващото желание на Водолея непрестанно да търси нови измерения на сексуалния контакт.

Това е ЗодиаКът на хартия! Четете още на www.astro.beltcho.eu

Още за Водолеите

ЗодиаКът от корицата Прати ЗодиаКът на приятел Печат като хората

ЗодиаКът от корицата:
Овен Телец Близнаци Рак Лъв Дева Везни Скорпион Стрелец Козирог Водолей Риби