Начало
Печат
Назад
Напред
ЗодиаКът е дело на
ElmUS.biZ
astro@elmus.biz
W. A. Mozart
play / pause
Големина
Подкрепете ни, макар и скромно,
за да четете ЗодиаКът и в бъдеще.
Благодарим Ви!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Общество
Биоритми
Водолей
ElmUS.biZ

Водолей

AБВГ

Техники на релаксация

Планетата Уран – господар на Вашия зодиакален знак, е основната причина за неуморната Ви, изпълнена с напрежение природа. На Вас Ви се налага да боравите динамично с различни енергии много по-често, отколкото на останалите. И въпреки че този подход Ви зарежда с допълнителен жар и интерес към непрестанно променящия се жив свят, той е и причината за натрупването на огромно количество нервно напрежение във физическото Ви и менталното Ви тяло. Затова е необходимо да се научите да фокусирате енергията си върху определена дейност, в точно определен отрязък от време.

Съвременната астрология препоръчва на Водолея като ефикасен лек против стреса практикуването на зимни спортове, както и карането на колело. Особено благоприятно за кръвообращението (представителите на този зодиакален знак обикновено имат проблеми със сърдечно-съдовата система) и установяването на хармоничен сърдечен ритъм се явява и посещението на различни фитнес­клубове и рехабилитационни центрове. Там натоварването на различните мускулни групи, както и на сърцето, може да бъде следено от опитни специалисти с цел постигане на оптимално тонизиране на целия Ви организъм.

Водолеите носят в себе си и подсъзнателен афинитет към астрологията. Едно по-задълбочено изследване на звездната Ви карта ще Ви осигури ключ към осъзнаване на типичните характеристики на Вашата личност, както и ще Ви помогне да научите повече за Вашия индивидуален биологичен ритъмНаучете повече. Цикличността на стресовите моменти, в които често изпадате, може много точно да бъде определена благодарение на астрологичното знание. Разбирането, до което ще се докоснете чрез неговото прилагане, ще разшири възможността да се справяте адекватно с проблемите си. Затова, ако досега не сте попадали на добър астролог, който в дълбочина да интерпретира рождената Ви астрологична карта, защо не опитате сами да направите успешните си крачки в овладяване на тази наука? Не забравяйте, че астрологията на първо място се свързва именно с планетата Уран, която е и Ваш личен покровител.

Това е ЗодиаКът на хартия! Четете още на www.astro.beltcho.eu

Още за Водолеите

ЗодиаКът от корицата Прати ЗодиаКът на приятел Печат като хората

ЗодиаКът от корицата:
Овен Телец Близнаци Рак Лъв Дева Везни Скорпион Стрелец Козирог Водолей Риби