Начало
Печат
Назад
Напред
ЗодиаКът е дело на
ElmUS.biZ
astro@elmus.biz
W. A. Mozart
play / pause
Големина
Подкрепете ни, макар и скромно,
за да четете ЗодиаКът и в бъдеще.
Благодарим Ви!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Общество
Биоритми
Водолей
ElmUS.biZ

Водолей

AБВГ

Кариера

За Водолеят е необходима пълна свобода, за да се справя с поставените му задачи по своя собствен и неповторим начин, който не търпи препятствията на външно вмешателство от премъдри съветници. Тези спънки биха нарушили личния му режим на действие и работа. Той инстинктивно търси възможности да изрази своята изобретателност и независимо от това дали се отнася за научна, търговска или обществена дейност, таланта му на откривател винаги ще тьрси начин да излезе на бял свят.

Повечето Водолеи чудесно запазват себе си в областта на комуникациите, медиите, високо­техноло­гичните иновационни технологии, компютрите и програмирането, авиацията, научните екс­периментални лаборатории. И все пак, независимо от силната амбиция, Водолеят се чувства наистина пълноценен, ако дейността му позволява да изрази своята загриженост и хуманност. В повечето случаи и интересът му към политиката е голям – може би затова отлично се справя в областта на социалното подпомагане и благотво­рителните кампании от по-мащабен и силно обществено ориентиран характер.

Често представителите на този зодиакален знак се чувстват сериозно притеснени, ако им се налага продължително да чакат нечии крайни решения или са в очакване на евентуална бъдеща промяна, без да знаят кога точно ще се случи това. Тяхната моментна нетърпеливост, спонтанното или импулсивно решение може да ги подтикне да зарежат дори и добре установената им професионална територия, която все още е възможно да крие нереализирани възможностии.

Принципно Водолеят е добре да се опита да не позволява идеята за естественото му излизане в пенсия да го направи нещастен десет години преди самото събитие. Вместо това би било по-разумно постепенно да развива опит в нови територии на интереси, които биха осмислили живота му, когато времето за откъсване от активна професионална и социална дейност настъпи. Ако неговата професия не му носи необходимото удовлетворение или е прекалено конвенционална, той би трябвало да потърси усъвършенстване на начина да изразява своята оригиналност.

Това е ЗодиаКът на хартия! Четете още на www.astro.beltcho.eu

Още за Водолеите

ЗодиаКът от корицата Прати ЗодиаКът на приятел Печат като хората

ЗодиаКът от корицата:
Овен Телец Близнаци Рак Лъв Дева Везни Скорпион Стрелец Козирог Водолей Риби