Начало
Печат
Назад
Напред
ЗодиаКът е дело на
ElmUS.biZ
astro@elmus.biz
W. A. Mozart
play / pause
Големина
Подкрепете ни, макар и скромно,
за да четете ЗодиаКът и в бъдеще.
Благодарим Ви!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Общество
Биоритми
Водолей
ElmUS.biZ

Водолей

AБВГ

Сексът с жената Водолей

Жената Водолей започва бавно. Животинските пориви не са важни за нея. Предпочита да идеализира обичта и да компенсира с нежност. Любовта за нея е Моцартова симфония, а не Ролинг стоунс (търкалящи се камъни). Тя е с изключително въображение и творчество и проявява интерес в опитите за получаване на нови удоволствия. Няма нищо в секса, което не би опитала и обикновено предлага интересни вариации. Вярва, че всичко, което би усилило задоволството на партньора, си струва. В спалнята трябва само да ѝ предложите нещо – веднага ще се подчини с удоволствие.

Нейната топлота и разбиране са ефектни за мъже, които са психоимпотентни. Тя се отнася със симпатия към сексуално подтиснати мъже. Една жена Водолей сподели, че нейният по-възрастен приятел се възбуждал на топло. И тя го водела на сауна. В своето желание да достави удоволствие винаги поставя нуждите на другите преди своите собствени. Когато е разочарована в любовта, преминава към мастурбация. Жената Водолей често е жертва на съпрузи с несполучлив брак.

Тя е утеха за всеки, който спечели нейните симпатии, но за да се грижи за един мъж, трябва да харесва не само тялото, но и ума му. За щастие много добре знае, че умът на мъжа е неговият най-еротичен орган. Тя обича поза глава към крака, като смуче палеца на любовника си. Винаги има собствени идеи. Нищо не е делнично или забранено. Нейната нужда да доставя удоволствие включва всичко, което любимият изисква. Една от вариациите ѝ е мигането. Слага си дълги изкуствени мигли и мига върху органа на партньора си до оргазъм.

Нейните симпатии към стари мъже могат да я доведат до крайности. Ако има баща Водолей или неженен брат, ще направи за тях всичко – от вкусните ястия до задоволяване в леглото. Същото разбиране проявява и към жените. Би се замесила в лесбийска афера само защото не може да гледа приятелката си нещастна поради липса на секс.

Това е ЗодиаКът на хартия! Четете още на www.astro.beltcho.eu

Още за Водолеите

ЗодиаКът от корицата Прати ЗодиаКът на приятел Печат като хората

ЗодиаКът от корицата:
Овен Телец Близнаци Рак Лъв Дева Везни Скорпион Стрелец Козирог Водолей Риби