Начало
Печат
Назад
Напред
ЗодиаКът е дело на
ElmUS.biZ
astro@elmus.biz
W. A. Mozart
play / pause
Големина
Подкрепете ни, макар и скромно,
за да четете ЗодиаКът и в бъдеще.
Благодарим Ви!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Общество
Биоритми
Водолей
ElmUS.biZ

Водолей

AБВГ

Сексуалност, ерогенни зони, скрити сексуални фантазии.

Водолеите са заинтересовани от самия процес на секса и не смятат оргазма за задължителен финал всеки път.

Както при повечето въздушни знаци Водолеят подхожда към секса чрез съзнанието си. Ако успее да сподели и дискутира мислите си с партньора си, със сигурност приключенията между чаршафите ще са супер интензивни. Вроденото му любопитство постоянно го предизвиква да експериментира със супер креативни нови маневри. Всеки сексуален партньор, с когото има нужната сексуална химия, ще отключи прикритата му похотлива освободеност. Пригответе се за много изненади. Дори ще сте малко шокирани.

Психосексуален тип – обсебващ.

Ерогенни зони са ръцете, и особено глезените и прасците.

Скрити сексуални фантазии – секс с известни личности.

Водолеят е най-ексхибиционистично настроеният знак. Една от най-горещите му фантазии е за секс в кола, където може да бъде хванат без гащи.

Жената Водолей мрази да я форсират в леглото и да я третират само като сексуален обект. Съумеете ли да я изкушите обаче, внимавайте – тя изисква не само секс, а и духовна връзка, затова тежко Ви, ако я търсите само за повърхностен флирт.

Жената Водолей обича нещата да се случват бавно. Идеализира любовта и я обгражда с нежност. Но ако я обземат приятни вълни на възбуда, не може да чака дори секунда! Въображението ѝ е супер богато и обича да изпробва нови неща. Едва ли съществува нещо, което не би опитала. Вярва, че всичко, което доставя удоволствие на нея и половинката ѝ, си заслужава. Най-добрите ѝ секс съвпадения са Овен, Близнаци, Везни, Стрелец и Водолей. Обожава секса във водна среда.

Мъжът Водолей е одухотворен любовник, който получава истинско удоволствие в леглото само ако се отдаде с цялото си съзнание на секса и любовта. Жената, която си има работа с представител на тази зодия, трябва да има живо въображение и неизчерпаема енергия.

Мъжът Водолей никога не се отнася с жените като със сексуален обект и използва изключително разнообразна предигра, преди да достигне до същинската част. Трябва му доста време, за да достигне горещата точка, но когато дойде моментът, е супер освободен, креативен и невероятно издръжлив. Винаги прави всичко възможно за оргазма на партньорката си. С всички сили се старае да осигури поне двоен оргазъм – веднъж орален, след това генитален. Все пак е добре да бъдете внимателна – палавият Водолей понякога има леко садистични наклонности.

Това е ЗодиаКът на хартия! Четете още на www.astro.beltcho.eu

Още за Водолеите

ЗодиаКът от корицата Прати ЗодиаКът на приятел Печат като хората

ЗодиаКът от корицата:
Овен Телец Близнаци Рак Лъв Дева Везни Скорпион Стрелец Козирог Водолей Риби