Начало
Печат
Назад
Напред
ЗодиаКът е дело на
ElmUS.biZ
astro@elmus.biz
W. A. Mozart
play / pause
Големина
Подкрепете ни, макар и скромно,
за да четете ЗодиаКът и в бъдеще.
Благодарим Ви!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Общество
Биоритми
Водолей
ElmUS.biZ

Водолей

AБВГ

Водолея в кавга – страсти, караници, сръдни и прошка

Водолеят е много независим и непредсказуем и често пъти дори невъздържан знак. Неговата уникалност и чудатост не могат да се отрекат. Във всички области и по всякакви въпроси, той си има своята гледна точка и своята представа за живота. Обича да има мнение за различни области и най-често неговото мнение е доста по-различно от тези на останалите. Понякога се пали доста лесно – обикновено това са периоди, когато са му се събрали много ангажименти на куп или когато емоционално се чувства изморен. Именно в този период Водолеят може да завихри завиден скандал и да се скара с Вас или така да Ви изнерви, че Вие сами да предизвикате скандал. Най-често Водолей казва изключително много неща в яда си, често и думи, които след няколко минути вероятно вече няма да помни, а дори да ги помни – ще съжалява, че ги е казал.

Не можем да наречем Водолеят особено злопаметен. Обикновено трудно забравя, ако някой го предаде и накърни достойнството му, но пък не е отмъстителен. По някакъв начин успява да се запази над тези неща.

Караницата с Водолей може да бъде кратка или изключително продължителна. Като цяло можете бързо и лесно да се помирите с Водолея, но понякога това може да отнеме и време. Всичко зависи от това в какъв период сте го хванали. Много приятно впечатление ще му направите ако подходите първи към сдобряването и му кажете, че съжалявате. Дори това ще е достатъчно да Ви прости. Няма особено значение какво сте казали, така както той казва в яда си неща, които не мисли и забравя веднага след това, приема и че при другите се случва по същия начин. Най-добре е да не го поставяте в ситуация, в която обсъждате Вашите отношения дълго и задълбочено. Такава ситуация по скоро ще го накара да се почувства неудобно, отколкото да помогне да си изгладите отношенията. След извинявай нещата за Водолея коренно са се променили и не е необходимо да се връщате отново на темата. Най-добре би било, ако започнете да обсъждате други теми, такива които са в кръвта на Водолея, а не обикновен разговори за отношенията по между Ви.

Това е ЗодиаКът на хартия! Четете още на www.astro.beltcho.eu

Още за Водолеите

ЗодиаКът от корицата Прати ЗодиаКът на приятел Печат като хората

ЗодиаКът от корицата:
Овен Телец Близнаци Рак Лъв Дева Везни Скорпион Стрелец Козирог Водолей Риби