Начало
Печат
Назад
Напред
ЗодиаКът е дело на
ElmUS.biZ
astro@elmus.biz
W. A. Mozart
play / pause
Големина
Подкрепете ни, макар и скромно,
за да четете ЗодиаКът и в бъдеще.
Благодарим Ви!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Общество
Биоритми
Водолей
ElmUS.biZ

Водолей

AБВГ

Страховете на Водолея – Не на конформизма!

Понеже ценят високо своята индивидуалност и независимост, Водолеите изпитват страх да не бъдат обсебени от нещо или някого, което да ги ограничава. Боят се, че няма да имат достатъчно въздух – и буквално, и в преносен смисъл. Родените под този зодиакален знак имат такава вродена нужда от пространство да се изразяват и да експериментират, че могат да се почувстват буквално задушени само при мисълта, че може да са лишени от него.

Те изпитват страх и да не попаднат в някаква ситуация в лична връзка или в общност, което не би им позволила да бъдат себе си. Нужно им е по всяко време да усещат връзка със своята индивидуалност. Дори само идеята, че някой или нещо може да ги обсеби така, че да загубят връзка със собствената си същност, наистина ги плаши.

Представителите на тази зодия може също да се боят да не би благополучието им да зависи от някого или нещо. Държат да знаят, че са напълно способни да се справят сами и не искат и нямат нужда от ничия помощ. За тях такава помощ би представлявала намеса, която да омаловажи собствените им умения.

Друг страх за Водолеите е да не бъдат изоставени или разочаровани от хора, на които разчитат. Това им носи огромна болка. За тях е смазващо, когато някой не отговори на очакванията им или ги напусне.

Това е ЗодиаКът на хартия! Четете още на www.astro.beltcho.eu

Още за Водолеите

ЗодиаКът от корицата Прати ЗодиаКът на приятел Печат като хората

ЗодиаКът от корицата:
Овен Телец Близнаци Рак Лъв Дева Везни Скорпион Стрелец Козирог Водолей Риби