Начало
Печат
Назад
Напред
ЗодиаКът е дело на
ElmUS.biZ
astro@elmus.biz
W. A. Mozart
play / pause
Големина
Подкрепете ни, макар и скромно,
за да четете ЗодиаКът и в бъдеще.
Благодарим Ви!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Общество
Биоритми
Дева
ElmUS.biZ

Дева

AБВГ

Сексът с жената Дева

Повечето жени Дева са по-разумни от всички останали жени в зодиака. Бедата е, че те не могат да намерят мъж, който да изпълни изискванията им. Имат склонност да съдят дребнаво за хората, например дали са чистоплътни. Като резултат могат да пропуснат някои подходящи личности от двата пола. Ключът към разбирането им е да не мислят за тях като за себични и студени, а като за хора, които твърде много се контролират. Чувствата на Девата са същите като на другите жени, но тя ги държи под много здрав контрол. Нейните тайни желания си остават скрити. Тя има склонност да бъде много сериозна, с чувство за достойнство.

Скромноста ѝ е естествено състояние и никога няма да я чуете да се хвали с постиженията си. Има отлични маниери и винаги се държи като дама, освен когато е предизвикана. Вярва, че една дама никога не обижда, освен изтънчено. В действителност, в такива случаи е по-добре да се покриете, защото тя може да направи такава словесна атака, която да смачка дори един добре трениран егоист и да го накара да заеква.

Вярва в усъвършенстването с труд, упорито учи, за да се образова и подобри своето положение в обществото. Интересува се от литература, музика, изкуство и много жени Деви стават прецизни и обективни критици. Когато се сблъска с някой проблем, започва да го гризе като куче, което глозга кокал, докато се оголи и може да се види. Тя може да бъде искрена, търпелива, любезна, но и много крайна – една студена котка, чиято глава винаги командува сърцето ѝ. Когато започне да върши нещо нищо не може да я отклони. Енергията ѝ е достатъчна за две или три жени и тя се заема с всяква задача с убеждението, че никой друг не може да я свърши по-добре. Във всяко начинание взема всички възможни предпазни мерки срещу неуспеха. Като акробатка, която работи без предпазна мрежа, иска да знае, че ще има свободен трапец, който да я чака, ако евентуално падне от високия трапец.

Нейния доминион е домът. Това е мястото, кадето тя управлява, и един умен мъж би ѝ дал възможност да го прави. Жилището, което обитава, изглежда като че никой не е живял там. Тя иска всичко да си е на мястото и има място за всяко нещо. Умен купувач, който знае да цепи стотинката на две. Тя знае какво иска един мъж, ако той не може да види сам, ще му помогне да анализира положението. Нейните цели са практични и съдържат правилното определяне на пътя към тях. Прави впечатление, че ако се омъжи това е обикновено късно. Тя е отлична домакиня, отлична майка (въпреки, че е може би малко сериозна), интересен компаньон за своя съпруг. Сексът е повече задължение, отколкото удоволствие и това може да бъде малко отблъскващо, защото обикновено е симпатична и запазва добрия си вид на средна възраст. Обича интелектуалните игри, ако трябва да работи за съществуването си, нейните точни навици се пренасят и в работата ѝ. Тя е добре с математиката и може да бъде много добър счетоводител, секретарка, особено в област, където се иска усъвършенстване. Във всяка работа иска заплата, която да осигури нейната независимост. Когато няма избор обаче ще се примири да бъде и по-ниско платена.

Обикновено е доста обективна и неемоционална, нейните преценки могат да бъдат неясни само в една област – когато засягат любимия ѝ. Тя не може да види неговите грешки и слабости. Лоялна е към своя идеализиран образ за него, но чувствата ѝ са дълбоки, независимо че не е открито демонстративна и страстна. Има склонност да третира мъжа, като че ли е някакъв вид територия, готова да бъде експлоатирана, развивана и усъвършенствана. Тя познава добре пътя към мъжката психика, тъй като притежава почти психическо познание за първопричините и обикновено е господарка във всеки случай.

Очаква всеки да бъде толкова чист и спретнат, колкото е тя. Тя няма илюзия за секса и би желала никой да не възнася неговата важност. Просто не може да повярва, че когато две тела се съединят, могат да се получат светлинни ефекти, да лумнат пламъци или да се развихри буря, след като в крайна сметка това е напълно естествено действие. Тя не харесва мъжете, които пристигат като самолети и се опитва да се приземят. Предпочита тези, които имат достатъчно самодисциплина, да изчакат нещата да се развият, докато момента за секс стане неизбежен. Не мисли с тези думи, разбира се, по-важно е да се каже, че романът е също важен, и че този, който е привърженик на чисто физическите отношения, не разбира и не цени действителното значение на правенето на любов. Тя не гледа на ухажването като на предигра, през която трябва да се премине колкото се може по-бързо, да да се започнат естествените неща, а като на грациозно красива авантюра към символичния връх. Да бъде в леглото, когато ѝ се удаде възможност би напълнила спалнята си с аромат и пресни цветя, а не с тежки предизвикателни парфюми. Няма да се прояви драматично, защото това не е сцена от филм, а и веднъж решила да се отдаде, няма да донесе разочарование.

Нейната женствена грация, нейната нежна топлина и скромност са за тези, които са изморени от симулиращите фойерверки – всичко да бъде направено за Вашето пълно вътрешно удовлетворение. Условията на отдаването могат да бъдат дискутирани предварително, като се засегнат такива подробности като мястото например. Тя предпочита своя собствен дом, защото там нещата могат да бъдат контролирани. Донесете шампанското, не се учудвайте, ако Ви предложи душ или вана за двама преди важното действие. Това Ви дава повече време за предиграта и задоволява нейната нужда за чистота. Тя може да Ви изтрие с четка преди да Ви позволи какъвто и да е друг контакт, не се чувствайте обиден. Това е просто маниер на Девата, така че се отпуснете и се радвайте. Спалнята ще бъде полуосветена или без светлина, леглото ще бъде току-що оправено, стаята проветрена и може би ще има хубава музика, а телефонът ще бъде изключен, защото Девите предвиждат всичко. Правете с нея каквото искате с изключение на това, което тя счита за ненормално и животинско. Девата слага граници на това, което ѝ доставя удоволствие. В тези граници тя е повече от чудесна, желаейки да Ви накара да се чувствате добре.

Може да превърне една целувка в еротично преживяване, почти равно на самия акт. За да достави удоволствмие на любовника си може да стигне до смучене, облизване и други форми на орално задоволяване и дори ще го направи артистично. Нейното най-висше сексуално удоволствие се получава, когато успее да Ви направи щастлив. Но в аритметиката на прелъстяването най-висока оценка, която може да се получи е 69. След предиграта, ако не сте показали нещо друго, тя веднага заема стандартна поза, но не се тревожете. Ако имате нещо друго в предвид можете да го направите, само обяснете преди това какво точно искате и след това оставете на нея. Ще направи всичко възможно, за да Ви достави удоволствие.

Най-накрая за нея сексът е проява на гостоприемство – като правенето на кафе сутрин, както жените в телевизионните кафе-състезания, тя няма да бъде недоволна, ако не го направите както трябва. Обаче ако искате да натиснете нейното магическо копче и да пуснете нейните сексуални токове да текат, опитайте взаимна мастурбация, особено в ползата, когато нейните крака са към главата Ви и тя Ви позволява да работите с език, докато тя се занимава с Вашия орган. Това ще си бъде чист екстаз. Тя е малко склонна към сексуални извращения, обикновено свързани с наказанието. Причината е ясна – когато тя прави нещо, което е в конфликт с нейните морални скрупули, трябва да бъде наказана.

Боят с тояга по задника има и еротично действие върху нея, така че такива епизоди обикновено завършват със сексуален акт, а ако това не стане, тя просто мастурбира. Ако чувства, че твърде много ѝ харесва секса, тогава може да направи наказанието съставна част от акта. Някои жени, родени под този знак, не могат да вземат участие в сексуален акт без трети човек. Този трети човек дори може да ѝ действа като съзнание. Една вариация е комбинация между словесното освобождаване и физическото наказание. Всичко това се дискутира предварително и никой не остава потиснат от него, но по някакъв абсурден начин жената Дева се усеща чиста, тъй като е била накарана насила да чувства мъжките ласки.

Това е ЗодиаКът на хартия! Четете още на www.astro.beltcho.eu

Още за Девите

ЗодиаКът от корицата Прати ЗодиаКът на приятел Печат като хората

ЗодиаКът от корицата:
Овен Телец Близнаци Рак Лъв Дева Везни Скорпион Стрелец Козирог Водолей Риби