Начало
Печат
Назад
Напред
ЗодиаКът е дело на
ElmUS.biZ
astro@elmus.biz
W. A. Mozart
play / pause
Големина
Подкрепете ни, макар и скромно,
за да четете ЗодиаКът и в бъдеще.
Благодарим Ви!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Общество
Биоритми
Дева
ElmUS.biZ

Дева

AБВГ

Сексуалност, ерогенни зони, скрити сексуални фантазии.

Девите са ценители на изтънченото удоволствие в секса, сливането между двама души.

Толкова често тръпката от секса се крие в детайлите, а Девата е майстор на значимите малки жестове. Девата е олицетворение на перфекциониста в спалнята – някой, който не би пропуснал нито една подробност. Девата винаги завършва това, което е започнала, а супер уютната ѝ спалня е обзаведена като в мечтите с изтънчен вкус и стил. Услужливата Дева е повече от щастлива да бъде всичко, което желае партньорът ѝ. Ако успеете да предизвикате чувствената страна на Девата, наградата ще бъде невероятно освободено приключение. Хубавата външност прикрива дивата ѝ природа, а фантазиите ѝ са изпълнени с много еротика. Този, който успее да се докосне до тези сексуални наслади чрез изкусно съблазняване пък, ще бъде щастливо и безвъзвратно омагьосан от очарованието ѝ.

Психосексуален тип – нарцистичен.

Ерогенни зони са долната част на корема и особено дупето.

Скрити сексуални фантазии – секс с двама мъже, респ. две жени.

По-голямата част от Девите са луди на тема чистота, направо фанатици. Та не е толкова изненадващо, че една от любимите му сексуални фантазии е играта под душа.

Жените Дева сключват късно брак, а много често и изобщо не се решават на тази стъпка. Не че не са привлекателни, напротив. Просто имат много високи изисквания към кандидатите си и не преувеличават значението на секса в отношенията си с партньора.

Жената Дева не си прави илюзии на тема секс и ѝ се иска всички да осъзнаваха, че не е най-важен. Пада си по мъже, които биха изчакали взаимоотношенията ви да се развият до момента, в който сексът е неизбежен. Пада си и по мастурбацията по двойки и не би отказала съвсем леко наказание. Грацията и скромността ѝ са ужасно възбуждащи. За нея почти няма тайни в удоволствието на партньора ѝ и май груповите изпълнения съвсем не са табу. Най-добрите ѝ секс съвпадения са Телец, Близнаци, Рак и Водолей.

Мъжът Дева е пресметлив, избира си партньорка много внимателно и предпазливо. Често се страхува от обвързване, затова обича да се държи на дистанция дори и при дълготрайна връзка.

Мъжът Дева е прекалено срамежлив, за да поеме инициативата, но когато дойде моментът, го накарай да си донесе пижама, принадлежности за бръснене и четка за зъби, защото Ви очаква същински похотлив маратон. Обича да говори за желанията ти и това е начинът му да достигне до правилните еротични отговори. Не очаквай невероятно въображение, но пък бъди сигурна, че се труди усилено и е отворен към нови и нестандартни предложения. Тайният му живот – лесно се пристрастява към порнографията.

Това е ЗодиаКът на хартия! Четете още на www.astro.beltcho.eu

Още за Девите

ЗодиаКът от корицата Прати ЗодиаКът на приятел Печат като хората

ЗодиаКът от корицата:
Овен Телец Близнаци Рак Лъв Дева Везни Скорпион Стрелец Козирог Водолей Риби