Начало
Печат
Назад
Напред
ЗодиаКът е дело на
ElmUS.biZ
astro@elmus.biz
W. A. Mozart
play / pause
Големина
Подкрепете ни, макар и скромно,
за да четете ЗодиаКът и в бъдеще.
Благодарим Ви!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Общество
Биоритми
Дева
ElmUS.biZ

Дева

AБВГ

Девата в кавга – страсти, караници, сръдни и прошка

При караници Девата реагира много бурно и емоционално. Въпреки че представителите на този зодиакален знак изглеждат сдържани, при спор или караница се разгорещяват много. Когато са ядосани, представителите на този зодиакален знак могат да викат силно, да чупят и да хвърлят всякакви предмети, които им попаднат, за да излеят гнева си изцяло. Но такива са реакциите при караница само на Дева, която не е убедена в своята правота – това е компенсаторна реакция от нейна страна. Ако Девата е убедена в това, че е права, тя ще действа на нервите на опонента си с тих глас и постоянно повтаряне на аргументите. Това може да продължи много дълго, докато опонентът не се предаде поради една или друга причина – заради липса на аргументи от негова страна или просто за да спре караницата.

Ако обаче Девата изгуби вяра в собствените си сили по време на караницата, тя се затваря в черупката си и нищо не е в състояние да я изкара от нея. В такива случаи представителите на този знак млъкват и започват само да гледат опонента си. Дори най-високите децибели не са в състояние да ги извадят от тази тяхна мълчалива затвореност.

Като цяло Девата трудно може да провокира конфликт, това е много спокоен и миролюбив зодиакален знак. Затова след като конфликтът е приключил, Девата се опитва да направи крачка към сдобряването. Оставете Девата да поеме инициативата за сдобряването, защото ако инициативата за това е във Ваши ръце, Девата ще се усъмни, че има нещо гнило в цялата работа. Девите са внимателни и подозрителни, понякога до болезненост, затова ще си помислят, че се опитвате да им причините някаква вреда, като искате да се сдобрите след скандала.

След като караницата е отминала, Девата отново ще иска да сте в добри отношения, защото представителите на този знак просто не обичат конфликтните ситуации. За тях е най-важна хармонията в отношенията между хората и те се опитват с всички сили да я постигнат. Девата трудно ще се реши да обиди някого открито, освен ако не се почувства засегната на тема чест.

Това е ЗодиаКът на хартия! Четете още на www.astro.beltcho.eu

Още за Девите

ЗодиаКът от корицата Прати ЗодиаКът на приятел Печат като хората

ЗодиаКът от корицата:
Овен Телец Близнаци Рак Лъв Дева Везни Скорпион Стрелец Козирог Водолей Риби