Начало
Печат
Назад
Напред
ЗодиаКът е дело на
ElmUS.biZ
astro@elmus.biz
W. A. Mozart
play / pause
Големина
Подкрепете ни, макар и скромно,
за да четете ЗодиаКът и в бъдеще.
Благодарим Ви!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Общество
Биоритми
Дева
ElmUS.biZ

Дева

AБВГ

Интимният свят на мъжа Дева

Символът на този зодиакален знак не бива да бъде подценяван дори когато става дума за мъжките му представители. Независимо от това, колко вълнуващ е сексуалният живот на мъжа Дева, неговата нагласа и ментален подход към секса символизират девствеността. Той подсъзнателно се придържа към модела на абсолютна почтеност и консервативен морал, което наяве може да бъде провокация за привличане на интензивни сексуални партньори. Този мъж притежава специфичен талант да прави дисекция, да изследва и анализира – склонност, която силно влияе върху неговата сексуална активност. Веднъж попаднал в леглото с жена, той без да се колебае ще ѝ направи пълен, задълбочен и точен анализ, достигнал до най-прикритите дълбочини на същността ѝ. От психологична гледна точка неговата аналитична наклонност е израз на подсъзнателно прехвърляне на вина. Чрез този процес той е в състояние да извади всички резултати – плод на своите постоянни аналитични тенденции, и да прехвърли емоционалната отговорност за цялостното сексуално общуване върху активността на партньора. Резултатът от тази малка аритметична игра ще бъде запазването на неговата собствена добродетел. Начин, по който ще си е осигурил възможност да се върне към своята първична девственост и неопетненост – основни характеристики за зодиакалния знак Дева.

Продължителността на влияние на разума върху сексуалната му активност може да бъде толкова дълга и силна, че да накара типичния мъж Дева да ограничи връзките си с жени в рамките на един изцяло ментален и социален контакт. Той често бива привличан от по-млади партньорки, които му дават възможност да развие и покаже своята вътрешна ерудиция, подтикван понякога от педантичното си желание да държи под опеката си и да учи другите.

Това се отнася и за любовните му отношения. Контрол на ума над тялото е непрестанният му стремеж, който той осъществява по-успешно с по-незрели партньори. Позитивна страна на неговата аналитична натура е, че по този начин мъжът Дева избира по-подходящи партии, за да сподели своите емоционални и сексуални нужди. Той крие достатъчно количество страст в сърцето си, която за да се изяви, се нуждае от взаимно доверие във връзката. Желанието му за честни и лоялни близки взаимоотношения непрестанно държи нащрек вродената му критичност и понякога прави изискванията му в интимен аспект много високи. Перфекционизъм, на който трудно може да се угоди.

Това е ЗодиаКът на хартия! Четете още на www.astro.beltcho.eu

Още за Девите

ЗодиаКът от корицата Прати ЗодиаКът на приятел Печат като хората

ЗодиаКът от корицата:
Овен Телец Близнаци Рак Лъв Дева Везни Скорпион Стрелец Козирог Водолей Риби