Начало
Печат
Назад
Напред
ЗодиаКът е дело на
ElmUS.biZ
astro@elmus.biz
W. A. Mozart
play / pause
Големина
Подкрепете ни, макар и скромно,
за да четете ЗодиаКът и в бъдеще.
Благодарим Ви!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Общество
Биоритми
Дева
ElmUS.biZ

Дева

AБВГ

Кариера

За да даде най-даброто от себе си Девата вероятно ще се нуждае от човек, който да я направлява и да наглежда посоката на труда ѝ. Понякога за нея е трудно да види какво точно трябва да бъде направено, поради което предпочита с усърдие да работи по предварително поставена задача.

Често Девата е изпълнена с опасения, когато се наложи да вземе нещата в свои ръце, породени било от страх, че вероятно не е достатъчно компетентна, било от непрестанната мисъл за това, как ли хората биха приели нейните усилия. Но получи ли добре формулирана инструкция, тя ще я следва чинно и неотклонно докато получи крайния резултат в цялост, разгръщайки максимално капацитета на своите способности.

Девата е в състояние да окаже отлична персонална помощ и да даде точен личен съвет, което я прави официалния критик на зодиака. Като писател тя притежава остър, проницателен, а понякога и рязък стил, който ѝ осигурява неминуем напредък, реши ли да хвърли усилията си в областта на медиите.

Мнозина от Девите стават отлични преподаватели, а друга голяма част от тях, водени от своето милосърдие, се отдават на различните медицински професии, изцяло съчетавайки методите както на традиционната, така и на народната медицина и практика.

Усета им към материята и дарбата да ѝ придават форма, използвайки гъвкавостта на ръцете си, прави от Девите и усърдни занаятчии, скулптори, рехабилитатори, масажисти и козметици.

Девите не са особено инициативни и амбициозни, а по-скоро инертни по пътя си към успеха в обществото. Желаят ли да постигнат популярност, равнозначна на работоспособността им, те трябва да се научат да проявяват в по-голяма доза настойчивост и амбиция в делата си.

Тяхната висока заплата ще бъде прилежно кътана и най-вероятно ще им коства огромни усилия, за да изпитат искрената наслада да похарчат някой лев за хоби или свободното си време, отколкото само да инвестират.

Това е ЗодиаКът на хартия! Четете още на www.astro.beltcho.eu

Още за Девите

ЗодиаКът от корицата Прати ЗодиаКът на приятел Печат като хората

ЗодиаКът от корицата:
Овен Телец Близнаци Рак Лъв Дева Везни Скорпион Стрелец Козирог Водолей Риби