Начало
Печат
Назад
Напред
ЗодиаКът е дело на
ElmUS.biZ
astro@elmus.biz
W. A. Mozart
play / pause
Големина
Подкрепете ни, макар и скромно,
за да четете ЗодиаКът и в бъдеще.
Благодарим Ви!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Общество
Биоритми
Дева
ElmUS.biZ

Дева

AБВГ

Психотип според Юнг

Родените под зодиакалния знак Дева са представителите на меланхоличния психотип и се отличават със стремежа си към перфекционизъм и аналитичното си мислене. Те могат да бъдат безупречни домакини, добри счетоводители, акуратни експерти по финансовите дела, както и строго придържащи се към детайла тесни специалисти. Способността им да предвиждат изключително точно риска и неизвестните подводни камъни във всяко начинание често е причина с колебание да подхождат наслуки към дадена ситуация. Това ги кара да проявяват особена предпазливост, за да не грешат.

За тях са характерни както проявата на хипохондрични тенденции, така и прекалената хиперкритичност, отправена към самите тях и към околия свят. Всички подобни нагласи, заложени в основата на тяхното поведение и начин на мислене, са продиктувани от вроденото им желание да бъдат перфектни. Не един добър лекар би потвърдил мнението, че именно стремежът към перфекционизъм е причината за много здравословни проблеми и заболявания. Като пример могат да бъдат посочени алергиите, които според медицинската астрология са под Дева.

Обикновено представителите на този зодиакален знак изпълняват подсъзнателно ежедневна програма, която усърдно се стреми да усъвършенства качествено личностните им характеристики. Ето защо за тях хората, принадлежащи към флегматичния психотип, изглеждат груби, недодялани и прекалено мудни. Това е причината контактът им с тях, както на работното място, така и у дома, да бъде доста усложнен. Благодарение на аналитичния подход и задълбоченото мислене, Девата е в състояние да разбере и приеме много обективни реалности, но мързелът със сигурност не е едно от тях.

Това е ЗодиаКът на хартия! Четете още на www.astro.beltcho.eu

Още за Девите

ЗодиаКът от корицата Прати ЗодиаКът на приятел Печат като хората

ЗодиаКът от корицата:
Овен Телец Близнаци Рак Лъв Дева Везни Скорпион Стрелец Козирог Водолей Риби