Начало
Печат
Назад
Напред
ЗодиаКът е дело на
ElmUS.biZ
astro@elmus.biz
W. A. Mozart
play / pause
Големина
Подкрепете ни, макар и скромно,
за да четете ЗодиаКът и в бъдеще.
Благодарим Ви!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Общество
Биоритми
Дева
ElmUS.biZ

Дева

AБВГ

Интимния свят на жената Дева

Гъвкавостта и подвижността на жената Дева намират израз чрез хвърлянето ѝ в различни житейски изпитания. В търсене на нови знания тя подсъзнателно привлича мъже, които да дадат отговор на въпросите, свързани с вътрешното ѝ Аз, да ѝ помогнат да достигне своите цели, носещи духовното ѝ развитие.

Тя може да крие в ума си богата енциклопедична информация за секса, за всичките му различни аспекти и прояви. Но дали това ще доведе до реално сексуално общуване или секс в по-голямо количество, зависи от самата нея.

Типичната жена Дева – с нагласа, подобна на зодиакалния си символ – много трудно си позволява да загуби онази сигурност, свързана с представата за девствеността на душата, чистота, към която подсъзнателно е силно привързана. Сигурността не е основният фактор. По-скоро гордостта и самоуважението са тези, които дават основна насока на личния ѝ живот и взаимоотношенията ѝ. Само един умен мъж, с личен чар и специфичен сексапил би могъл да я накара да се чувства истинска жена.

От една страна, тя се нуждае от партньор, над който да доминира. Но, от друга – очаква от него да я тласне на едно по-високо ментално, морално и духовно ниво. И когато се стигне до онази дълбока интимност на сексуалното общуване, тя ще очаква да изпита удовлетворение и на трите нива.

Жената Дева принципно среща трудности в изграждането на обикновен контакт с другите хора. В секса тя е взискателна и обича да доминира. (В приятелствата трудно се въздържа от желанието да критикува.) Въпреки че склонността ѝ към секса е подсъзнателно потисната, тя има свои емоционални цикли и отключващи моменти, които отприщват способността ѝ за физически израз на любовта. Тогава жената Дева спокойно би могла да бъде сравнена с Ниагара от думи. Теорията и натрупаният опит са два различни показателя, които по време на житейския си път тя трудно успява да съвмести. Това особено силно важи за интимните ѝ отношения, където непрестанно задава своите въпроси в търсене на отговора. И на драго сърце използва стимулиращото присъствие на партньора в живота си, за да може чрез него по-лесно да обясни с думи, преди всичко на себе си, какво е мястото на любовта в сърцето ѝ.

Това е ЗодиаКът на хартия! Четете още на www.astro.beltcho.eu

Още за Девите

ЗодиаКът от корицата Прати ЗодиаКът на приятел Печат като хората

ЗодиаКът от корицата:
Овен Телец Близнаци Рак Лъв Дева Везни Скорпион Стрелец Козирог Водолей Риби