Начало
Печат
Назад
Напред
ЗодиаКът е дело на
ElmUS.biZ
astro@elmus.biz
W. A. Mozart
play / pause
Големина
Подкрепете ни, макар и скромно,
за да четете ЗодиаКът и в бъдеще.
Благодарим Ви!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Общество
Биоритми
Дева
ElmUS.biZ

Дева

AБВГ

Сексът с мъжа Дева

Мъжът Дева не търси момичетата. Ако тя си спомня как всичко е започнало, ще установи, че първа е предложила да вечерят заедно някоя вечер. Той е твърде свенлив, за да прави увертюрата. Шансът, че сте се срещнали се дължи на общ приятел, който Ви е запознал или на това, че работите на едно място. Тя трябва да бъде точна на първата среща и на другите след това, защото точността е важна. Други качества, които той харесва са тактичност, добри маниери, включително на масата и възможности да се говори върху широк кръг проблеми. Предпочита да избере мястото, където да отидат и има твърде определено мнение за хората, които иска да посети.

Вие не трябва да се тревожите, че може да почувствате крака му под масата, да се опитва да Ви ухажва публично или да виси на вратата Ви, очаквайки да бъде поканен. Това не е начина, по който действа. Когато дойде момента за интимна вечеря у Вас (той се надява, че ще завърши с със закуска за двама на следващата сутрин), най-добре е да уговорите с него всичко предварително. Той ще иска да си донесе пижамата, приборите за бръснене и четката за зъби, чиста риза и връзка за другия ден, чисти чорапи, а може и часовника, който да го събуди навреме. Може даже да поиска да обсъдите как обичате секса преди да сте започнали. Няма да има вулгарни изрази на страст, нито нежелателни отклонения. Неговата предигра е доста заучена, даже методична. Той добре познава женската анатомия и като знае предварително какво точно възбужда жената, ще получи правилните еротични отговори. Неговата техника е по скоро естетична, отколкото чувствена и погрешните вибрации оказват лошо влияние на неговото изпълнение. Когато това се случи, той обвинява за неуспеха обстоятелствата, а не себе си.

Мъжът Дева приема предложения и една агресивна жена може да получи всичко, каквото желае. Не очаквайте от него да бъде с твърде голямо въображение в секса. Обаче той работи много упорито и една жена, която не е успяла да получи оргазъм, трябва да обвинява само себе си. Жертвоготовен, мъжът Дева прави всичко за да достави удоволствия на партньорката си. Някое необикновено обстоятелство може понякога да го възпламени. Един мъж, когото познавах, ми разказа, че като пътувал с автобус през нощта и светлините били загасени, жената, която пътувала до него му направила предложение. Тъй като тя не носела нищо под мини полата си, нямало никакви трудности да я обладае. Контакта с непознатата в автобуса, докато другите пътници спели или дремели, бил най-чудното преживяване в неговия живот. Това променило изцяло отношението му към въпроса как, къде и кога може да се прави любов. Както и да е, Вие не винаги можете да пътувате в автобус.

Когато не е стимулиран, мъжът Дева е склонен да се установи на най-обикновения метод – традиционната поза през нощта в леглото, под завивката. Но има една вариация, която му харесва. Тя е когато жената лежи с лице надолу, придържайки се с лакти върху пода. Той повдига краката ѝ в поза количка и влиза отзад. Мъжът Дева откликва на нови техники, само ако не са въведени насилствено. Мислете за него като за семе, което трябва да бъде отглеждано с любов и грижи, за да може да постигне разцвет. Един добър трик – хапете леко мъжа Дева по задника, това го възбужда много по-бързо, отколкото горещата баня.

Не всички истории за фригидността на мъжа Дева са лъжливи. Неговото пренебрежение към секса може да се превърне в безразличие. Понякога той може да бъде женен от години и така да страни от съпружеските си задължения, че липсата на ползване да доведе органа му до атрофия. В още по-отрицателна светлина, той се възбужда от гледане. Ще започне да мастурбира, докато чете порнографска книга. Може да бъде страшно сексуално животно, да накара приятелката си да играе гола гимнастика, кара я да се навежда и гледа отзад. Друго – кара жена си да си доведе любовник, а той се крие зад пердетата и гледа, като мастурбира през това време. Аз не се нуждаех от уверения, гледайки неговата слънчева карта. Той беше типичен мъж Дева.

Това е ЗодиаКът на хартия! Четете още на www.astro.beltcho.eu

Още за Девите

ЗодиаКът от корицата Прати ЗодиаКът на приятел Печат като хората

ЗодиаКът от корицата:
Овен Телец Близнаци Рак Лъв Дева Везни Скорпион Стрелец Козирог Водолей Риби