Начало
Печат
Назад
Напред
ЗодиаКът е дело на
ElmUS.biZ
astro@elmus.biz
W. A. Mozart
play / pause
Големина
Подкрепете ни, макар и скромно,
за да четете ЗодиаКът и в бъдеще.
Благодарим Ви!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Общество
Биоритми
Дева
ElmUS.biZ

Дева

AБВГ

Здраве

За Девата е съществено да прекарва по възможност повече време на чист въздух – най-добре извън града или в планината. Дете на природата – нейният дух се възстановява чрез дългите разходки, конната езда или карането на велосипед.

Този зодиакален знак е силно свързан с вегетарианството и безмаслените диети. Менюто на Девата трябва задължително да включва множество кореноплодни растения: картофи, моркови, целина. Този знак управлява червата и едно небалансирано хранене може да създаде сериозен проблем на податливия им на запек стомах.

Девата трябва да внимава при различни медикаментозни лечения и да се съобразява с вродената си склонност към алергии. Народната медицина и хомеопатията биха ѝ се отразили прекрасно, както и различните техники на медитация и йога. Грижите за баланса в храната и редовните физически упражнения на чист въздух дават най-верния отговор на всичките ѝ здравословни проблеми и времето, отделено за това, в никакъв случай не бива да бъде жертвано било за семейството или работата.

Най-честият резултат от склонността на Девата да се тревожи е постоянното главоболие и мигрените, които могат да бъдат особено мъчителни. Преди да потърси квалифицирана медицинска помощ, в подобен случай е добре Девата да промени първо начина си на хранене или да помисли за спорт. Отличният резултат от това е много вероятен.

Това е ЗодиаКът на хартия! Четете още на www.astro.beltcho.eu

Още за Девите

ЗодиаКът от корицата Прати ЗодиаКът на приятел Печат като хората

ЗодиаКът от корицата:
Овен Телец Близнаци Рак Лъв Дева Везни Скорпион Стрелец Козирог Водолей Риби