Начало
Печат
Назад
Напред
ЗодиаКът е дело на
ElmUS.biZ
astro@elmus.biz
W. A. Mozart
play / pause
Големина
Подкрепете ни, макар и скромно,
за да четете ЗодиаКът и в бъдеще.
Благодарим Ви!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Общество
Биоритми
Рак
ElmUS.biZ

Рак

AБВГ

Обичайните позитиви и негативи на Рака

Пренебрегвайки факта, че Раците са доста нервни, положителният тип на зодията има много добродетели – покровителствено майчинско или бащинско отношение към хората, упорити са и се проявяват като лидери в рискови ситуации. Главното положително качество, което надделява в характеристиката, е тяхното търпение. Също така, Раците могат да бъдат изключително благоразумни и трудолюбиви.

Раците са жертва на страха и безпокойството. Те трябва да преодоляват ограничения, които сами са си поставили. Раците избягват всякакъв разговор или спор, ако имат и най-малкото съмнение, че ще наложат мнението си. Предпочитат да лъжат вместо да признаят грешките си.

В любовта Раците са като хитри търговци, абсолютни материалисти. Например, доста от представителите на зодията съзнателно си търсят по-възрастни от тях любовници и се привързват към тях, ако им се правят подаръци. В случаите, когато изборът на партньор не е материално-прагматичен, Раците са по-искрени. Когато встъпват в брак, това не означава, че ще доживеят до старини с брачния си партньор. Напротив, критичната в това отношение възраст е 35 години.

Това е ЗодиаКът на хартия! Четете още на www.astro.beltcho.eu

Още за Раците

ЗодиаКът от корицата Прати ЗодиаКът на приятел Печат като хората

ЗодиаКът от корицата:
Овен Телец Близнаци Рак Лъв Дева Везни Скорпион Стрелец Козирог Водолей Риби