Начало
Печат
Назад
Напред
ЗодиаКът е дело на
ElmUS.biZ
astro@elmus.biz
W. A. Mozart
play / pause
Големина
Подкрепете ни, макар и скромно,
за да четете ЗодиаКът и в бъдеще.
Благодарим Ви!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Общество
Биоритми
Рак
ElmUS.biZ

Рак

AБВГ

Партньорство

Раците изграждат интимност, изпълнена с внимание и грижи. Те са много емоционални натури и носят в себе си голям запас от най-чиста любов, която имат нужда да изразят. Но е хубаво от време на време да разбират, че освобождавайки се от ежедневното напрежение и грижи, често с острия език и жестоките забележки, с които си служат нараняват хората, които обичат. Но опита ли партньорът им да отвърне със същото – тогава възниква проблем.

Раците носят в себе си една очарователна жилка на сантименталност. Те трайно ще пазят картичките, получавани за деня на влюбените. Дълго го ще помнят прекрасните интимни празници, ще проявят невероятна изобретателност, решат ли да направят някому подарък. Но и винаги ще бъдат нащрек, с цел да се предпазят от емоционално пренасищане, което за тях би било равносилно на нахлуване в така ранимия им чувствителен вътрешен мир. Този техен несъзнателен стремеж винаги да се връщат към миналото има опасност да ги направи неподатливи към едно интензивно развитие на взаимоотношенията напред.

Те са нежни и грижовни в любовта, макар че изострената им сетивност ги кара лесно да се разстройват дори и от най-незначителните промени около тях. Попаднат ли веднъж в постоянно партньорство, те остават неизменно привързани към семейния живот и особено към своите деца.

Това е ЗодиаКът на хартия! Четете още на www.astro.beltcho.eu

Още за Раците

ЗодиаКът от корицата Прати ЗодиаКът на приятел Печат като хората

ЗодиаКът от корицата:
Овен Телец Близнаци Рак Лъв Дева Везни Скорпион Стрелец Козирог Водолей Риби