Начало
Печат
Назад
Напред
ЗодиаКът е дело на
ElmUS.biZ
astro@elmus.biz
W. A. Mozart
play / pause
Големина
Подкрепете ни, макар и скромно,
за да четете ЗодиаКът и в бъдеще.
Благодарим Ви!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Общество
Биоритми
Рак
ElmUS.biZ

Рак

AБВГ

Кариера

Решителността и упорството са може би най-ценните качества на хората, родени под знака на Рака. Те намират различен начин да се радват на разнообразие и промени, но стане ли въпрос за кариера, се нуждаят от конкретност и последователност. След като веднъж успеят да си ги осигурят, те умело прилагат богатия си опит, натрупан в миналото.

Раците обикновено са много остроумни и проницателни, което ги дарява с отлични възможности да се справят с различни видове частен бизнес – поредна територия, където техният инстинкт и интуиция им служат чудесно.

От хуманитарните професии ги привличат най-често педагогиката (особено занимания с малки деца), всички медицински специалности и дейности в здравеопазването, както и различни направления в хранително-вкусовата промишленост.

Всяка работа, свързана с миналото – антикварен бизнес, археологически изследвания или музейно дело, също добре им прилягат.

Те могат да бъдат също и неповторими готвачи.

Да изпитва удоволствие от работата си за Рака е по-важно от амбицията. Често обаче особеното желание, с което се устремява към печелене на пари, подплатено с характерния рачешки инстинкт да натрупва запаси, може да го тласне в една крайна пристрастеност към парите.

Това е ЗодиаКът на хартия! Четете още на www.astro.beltcho.eu

Още за Раците

ЗодиаКът от корицата Прати ЗодиаКът на приятел Печат като хората

ЗодиаКът от корицата:
Овен Телец Близнаци Рак Лъв Дева Везни Скорпион Стрелец Козирог Водолей Риби