Начало
Печат
Назад
Напред
ЗодиаКът е дело на
ElmUS.biZ
astro@elmus.biz
W. A. Mozart
play / pause
Големина
Подкрепете ни, макар и скромно,
за да четете ЗодиаКът и в бъдеще.
Благодарим Ви!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Общество
Биоритми
Рак
ElmUS.biZ

Рак

AБВГ

Психотип според Юнг

Раците са типични представители на меланхоличния психотип. Хора на настроенията, притежаващи будна чувствителност, те са способни на огромни лични жертви в името на приятелите, любимите, а най-често в името на своите деца. Раците са може би най-добрите родители в целия зодиак (с този зоидакален знак се свързва утробата на нещата). Типичният Рак би стоял буден до болното си дете дни и нощи наред, и това е единственият път, който съвсем съзнателно би следвал.

За представителя на този психотип е съвсем естествено и лесно да се погрижи за другите, преди да е помислил за себе си, както и да работи усилено за постигането на техните цели, вместо преследването на лични облаги. В действителност в това се състои и неговото най-голямо удовлетворение – да се пожертва за останалите, да има възможност да обгрижва света около себе си.

На едно практично ежедневно ниво, мотото на зодиакалния знак Рак е: Каквото и да правя, правя го добре. И стремежът му наистина е такъв. За жалост, често съществуваща тенденция в подхода му към дадено начинание е да бъде прекалено сериозен, а нерядко дори тъжен и песимистично настроен. Ето защо представителят на този зодиакален знак ще е добре да подбира за партньори, както лични, така и професионални, по-пъстроцветни и отворени хора от типа сангвиник.

Естествено е, като воден знак, Ракът да е силно зависим и доминиран от емоциите. Именно меланхоличният тип отговаря на емоционалния тип индивидуалност. Това е един човек, който на драго сърце би посещавал болници или сиропиталища, с чистото желание да бъде състрадателен към онеправданите и по-малко щастливите. Дори е възможно приятелите му да казват за него, че самият той е едно голямо сърце. И обикновено ще бъдат прави.

Това е ЗодиаКът на хартия! Четете още на www.astro.beltcho.eu

Още за Раците

ЗодиаКът от корицата Прати ЗодиаКът на приятел Печат като хората

ЗодиаКът от корицата:
Овен Телец Близнаци Рак Лъв Дева Везни Скорпион Стрелец Козирог Водолей Риби