Начало
Печат
Назад
Напред
ЗодиаКът е дело на
ElmUS.biZ
astro@elmus.biz
W. A. Mozart
play / pause
Големина
Подкрепете ни, макар и скромно,
за да четете ЗодиаКът и в бъдеще.
Благодарим Ви!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Общество
Биоритми
Рак
ElmUS.biZ

Рак

AБВГ

Сексът с мъжа Рак

Той има нужда от непрекъснато окуражаване. Ако го получи той може да бъде забавен. Обича да играе ролята на учител и ако жената е достатъчно умна да му даде да повярва, че той я води в мистериите на секса, той ще я води стъпка по стъпка като ѝ обяснява какво прави и какво тя трябва да прави и защо. Не го спирайте с някъква забележка, която показва, че знаете всичко за това, че сте го правили и преди. Той ще се оттегли в своята черупка, може би за да сънува всички неща, които бихте могли да направите заедно.

Той е едновременно търпелив и агресивен, а тази комбинация трудно се понася. От първото пошепнато предложение той знае твърдо къде отива, въпреки че би могъл и да не стигне по най-краткия път до там. Оставете го той да командва, пътуването ще Ви хареса. В крайна сметка пътуването и самото пристигане са еднакво забавни.

В началото на една любовна афера избягвайте грубостите или вулгарността. Той предпочита да идеализира партньора си и всяко по-грубо действие намалява шансовете за дълги сексуални взаимоотношения. С течение на времето той става по-реалистичен, по-склонен да приеме типа поведение, което в началото е шокирало неговата конвенционална природа. По всяко време обаче Вие трябва да бъдете нащрек и да внимавате да не се върнете отново към някое внезапно свръхцеломъдрие. Ако не се отнасяте към него съчувствено може да се достигне до емоционално отдръпване – Ракът се скрива обратно на безопасно място.

В предиграта неговото поведение е изтънчено и сигурно защото той се интересува от това да Ви направи щастлива толкова, колкото и от това да задоволи собствените си потребности. В противоречие с мъжете, които мислят, че сексуалното желание е доказателство за тяхната виталност, той притежава необходимата чувствителност и усещания, които са характерни за съвършените любовници. Предпочита да започне ухажването другаде, а не в леглото. Като Ви държи в ръцете си, той може да Ви постави на едно бюро или да Ви опре на него, там ще премине отлично от ръчно стимулиране към по-нататъшните стадии на предиграта. Докато изпитвате пълнотата на неговите желания, той внезапно ще Ви вдигне на ръце и без да прекъсва контакта ще Ви заведе в леглото.

Експерт е в клиторалните манипулации. Той има особени умения в техниката на предиграта, предпочита да действа с пръсти, а не орално, но неговото докосване е толкова силно чувствено, защото има изключителна чувствителност на пръстите. Една предпочитана техника е да постави пениса си върху гърдите на жената, достатъчно близо до устата ѝ, така че тя да може да близне върха му – комбинирания масаж чрез гърдите и езика увеличава неговото удоволствие и прибавя достатъчна възбуда от предиграта за нея.

Какво помага на Рака като любовник? Неговата изключителна възможност да запомня и възтановява всичко. Той си спомня всичко, което някога е направил, за да възбуди някоя жена. Носейки този полезен опит в себе си, той непрекъснато прибавя усъвършенствания, пълни с въображение.

Друга любима техника е съвокупление без ръце. Лежейки гол до партньорката си в леглото, двамата с ръце зад гърба, той се нагласява в необходимата поза, като предизвиква достатъчно удоволствие по време на този прецес. Удоволствието се увеличава ако всичко се прави пред огледало. Понякога се привлича трети партньор, който държи ръцете му, за да предотврати намесата им и след това наблюдава резултатното действие.

Ракът обича задоволяването чрез постигане на пълно проникване независимо от всички пречки. Той обича жената да носи дантелено, леко бельо, обича да се облича като жена и да се показва пред публика така. Техните възможности да имитират реакциите на другите хора им помагат да осъществят този маскарад чудесно. Аз бях заблуден така от една много привлекателна жена, която дойде при мен за консултация. Хомосексуалистите, родени под този знак правят най-големи усилия да постигнат физическа трансформация в жена, включително хирургически намеси. Хетеросексуални са. Опитват се да се задоволяват като се отъркват. Много мъже, родени под този знак са такива. Те обичат да се отриват в задниците и публичните места им дават най-много тази възможност.

Това е ЗодиаКът на хартия! Четете още на www.astro.beltcho.eu

Още за Раците

ЗодиаКът от корицата Прати ЗодиаКът на приятел Печат като хората

ЗодиаКът от корицата:
Овен Телец Близнаци Рак Лъв Дева Везни Скорпион Стрелец Козирог Водолей Риби