Начало
Печат
Назад
Напред
ЗодиаКът е дело на
ElmUS.biZ
astro@elmus.biz
W. A. Mozart
play / pause
Големина
Подкрепете ни, макар и скромно,
за да четете ЗодиаКът и в бъдеще.
Благодарим Ви!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Общество
Биоритми
Рак
ElmUS.biZ

Рак

AБВГ

Интимен свят

Хората, родени под знака на Рака, са управлявани от Луната – едното от двете светила, което ги прави по своему различни и уникални. Най-известното и най-често изтъквано тяхно качество е променливостта на настроенията им. Раците носят в себе си интензивна чувствителност, която ги прави по-скоро емоционални, отколкото интелектуални, и ги кара да жадуват за любов и привързаност на чувствата повече, отколкото за сексуална близост. Лудата любовна тръпка рядко ги обхваща и идеал за тях си остава комфортът на тихия семеен уют.

С останалите водни знаци – Скорпион и Риби, Ракът би могъл да изгради взаимно разбирателство. Но, за разлика от него, те са разтърсвани от бушуващи страсти, ревност, омраза, които е възможно да го изплашат и лесно да го наранят. Те трудно биха осмислили необходимостта от мекота и спокойствие, от която така силно се нуждае техният лунен събрат. Както и рядко ще са в състояние адекватно да реагират на неговата променлива чувствителност, която дълбоко се влияе от фазите на Луната.

Родените под знака на Рака носят тежко бреме, поради лекотата, с която стават жертва на хора, отдадени на интриги и обхванати от егоизъм. И тъй като Раците жадуват за изживявания, които все още не са им познати, техен основен кармичен урок си остава да изградят баланс в своя емоционален и сексуален живот. Ракът разкрива истината за сексуалните си възможности едва след 40-годишна възраст. Дотогава той е натрупвал опит и е придобивал знания. Ето защо женитбата му в по-зряла възраст може да даде добри резултати.

Идеалният сексуален партньор за Рака е представителят на зодиакалния знак Козирог. Неговата сексуалност е дълбока в емоционален аспект и идеалистична в любовен аспект. Комбинирана с верността, на която Ракът е способен, тези две качества правят близостта особено жива и романтична. Ако решат да останат заедно задълго, Ракът и Козирогът ще открият рая на земята. Ако решат да се разделят, то помежду им винаги ще остане да съществува една връзка – дори и само приятелска, но ще бъде за цял живот.

Жената Рак може в лицето на Близнаците да открие подходящия за нея мъж. Той би намерил за приятна идеята някой друг вместо него да се грижи за дома му и да му оправя леглото, за да бъде достатъчно свободен да се занимава с изобилието от ангажименти, с които се с захванал. Мъжът Рак обаче не би намерил жената Близнаци за съвместима и никога не би се примирил с желанието ѝ по цял ден да е в движение, погълната от контакти в обществото или някакви свои дела.

Стрелецът трудно би получил така необходимия му оптимистичен партньорски стимул от Рака, което прави комбинацията изморителна и за двете страни.

За Овена Ракът е прекалено деликатен, за Рака – Овенът е прекалено първичен.

С Телеца е възможно добро съжителство, което ще даде на лунния представител стабилността и сигурността, от които той изключително се нуждае. Дълбоките води на емоциите му ще намерят своята добра почва, домошарската нагласа и на двамата ще направи контакта им особено уютен.

Добра комбинация би могла да съществува между Дева и Рак. Той има достатъчно топлина, на която тя би се радвала.

Везната вероятно ще страни от Рака, за да се предпази от евентуалните му емоционални изблици, които биха я натоварили.

С Водолей нещата стоят по подобен начин. Ракът е прекалено дълбок и емоционален, лесно раним и ревнив, за да е в състояние да приеме омекотения подход на Водолея, който никога не престава да се вълнува от новото и изключително държи на своята свобода и независимост.

Това е ЗодиаКът на хартия! Четете още на www.astro.beltcho.eu

Още за Раците

ЗодиаКът от корицата Прати ЗодиаКът на приятел Печат като хората

ЗодиаКът от корицата:
Овен Телец Близнаци Рак Лъв Дева Везни Скорпион Стрелец Козирог Водолей Риби