Начало
Печат
Назад
Напред
ЗодиаКът е дело на
ElmUS.biZ
astro@elmus.biz
W. A. Mozart
play / pause
Големина
Подкрепете ни, макар и скромно,
за да четете ЗодиаКът и в бъдеще.
Благодарим Ви!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Общество
Биоритми
Рак
ElmUS.biZ

Рак

AБВГ

Сънят като съветник

Вие сте силно зависими от Вашата чувствителност, която нерядко е възможно да превръща емоционалния Ви свят във враг на здравето Ви. Ето защо е добре да фиксирате по-често вниманието си върху сънищата, които са в състояние да Ви дадат допълнителни начини да се справяте с условията и хората, атакуващи сигурността и емоциите Ви. Потопеното Ви в дебрите на съня подсъзнание може успешно да Ви отведе към по-щастлив и спокоен ритъм на живот, без да се налага да променяте вече установената заобикаляща среда.

Когато имате усещането, че сте принудени да се конкурирате с груби сили и личности, сънищата Ви е възможно да разкрият положителните скрити ресурси на вътрешния Ви мир, както и да Ви насърчат, давайки ход на най-добрите качества на Вашия ум и съзнание. Така Вие ще успеете да реализирате чувствителността и интуицията си по един мъдър и наистина ефективен начин. Тези сънища ще извадят наяве факти, които Вие всъщност сте знаели, но сте били склонни да не зачитате, потопени в дълбоките води на своите емоции или силно загрижени за разклатената сигурност на Вашето съществуване. Удовлетворението от събуждането на истинските Ви цели и желания, породено от сънуването, може да бъде използвано като коз за напредъка Ви в обществото. Вие ще откриете, че имате достатъчно сили, за да спечелите място в света – по-добро дори и от това на хората, които често са били за Вас обект на подражание.

За целта трябва да се научите да медитирате върху сънищата си. Там е ключът към Вашия оптимизъм и успех. Не е необходимо да се лутате сред книги в търсенето на различни техники на медитация. Следвайте вътрешния си глас, освободете подсъзнанието да Ви води. Не са Ви необходими нито съновници, нито окултистки речници. За да разберете езика на символите, с които сънищата Ви говорят, послушайте сърцето си. То знае!

Това е ЗодиаКът на хартия! Четете още на www.astro.beltcho.eu

Още за Раците

ЗодиаКът от корицата Прати ЗодиаКът на приятел Печат като хората

ЗодиаКът от корицата:
Овен Телец Близнаци Рак Лъв Дева Везни Скорпион Стрелец Козирог Водолей Риби