Начало
Печат
Назад
Напред
ЗодиаКът е дело на
ElmUS.biZ
astro@elmus.biz
W. A. Mozart
play / pause
Големина
Подкрепете ни, макар и скромно,
за да четете ЗодиаКът и в бъдеще.
Благодарим Ви!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Общество
Биоритми
Рак
ElmUS.biZ

Рак

AБВГ

Сексуалност, ерогенни зони, скрити сексуални фантазии.

Раците търсят в секса пълно физическо и емоционално сливане. Рядко правят секс без любов.

Както всичко в техния живот, сексуалният сблъсък с Раците наподобява бавен танц. Ако уцелиш правилните движения обаче, можеш да поведеш Рака на похотливо танго. Оле! Емоционалната сила, която изпълва Рака, често се проявява като серия нажежени фантазии, понякога дори похотливи акробатики. И в двата случая е чисто удоволствие и за двамата партньори. Освен това Ракът е супер интуитивен знак и почти винаги предусеща желанията на партньора си. Това превръща сблъсъка между чаршафите с тях в един добре балансиран съюз. Женската страна на Рака често може да бъде забелязана в спалнята, което в превод означава, че Раците обичат да правят любов. Добрата новина е, че освен това са доста възприемчиви ученици. За Рака сексът освен любов понякога означава подхранващите я аспекти (дом, сърце), така че всеки, който има желание да предизвика дълбоката нужда от сигурност на този знак, трябва да го обсипе с чувствени наслади. Като се има предвид, че е воден знак, доста лесно се предава при предложение за секс на плажа или в морето.

Психосексуален тип – еротичен.

Ерогенни зони са гърдите.

Скрити сексуални фантазии – еротичен стриптийз.

Любимата му фантазия е кухненски секс. Просни го върху кухненската маса и...

Жената Рак обича да се свие в черупката си и само най-чувственият и търпелив любовник е способен да я извади оттам. Тя изпитва необходимост от сигурност и уют. Перфектна домакиня и къщовница е. Въпреки това, ако намери истинската любов, тази жена ще стане незаменима сексуална партньорка.

Жената Рак никога не би направила първата крачка, но може да бъде много добра в леглото, защото е способна на супер интензивна чувственост. Отговаря на страстта с толкова много жар, че не само се докосва до сърцето Ви, но и го стимулира да демонстрирате възможно най-доброто си представяне. От друга страна, за нищо на света не би се лишила от соловия секс. Любимата ѝ поза е излегната по корем, докато партньорът ѝ прониква в нея отзад. Най-добрите ѝ секс съвпадения са Телец, Лъв, Дева, Скорпион и Риби.

Мъжът Рак е тайнствен и в същото време грижовен. В началото обаче може да се окаже пълна противоположност на зодиакалната си характеристика. Търси дълготрайна връзка и е склонен да се ожени рано.

Най-изненадващата сексуална техника, на която е способен мъжът Рак, е секс без ръце. Има нужда от постоянно окуражаване и стига да го получи, се превръща в Богът на насладата. Търпелив и агресивен е, така че често започва похотливите си занимания извън леглото, харесва му да бъде командван и е същински майстор, що се отнася до стимулацията с ръце.

Това е ЗодиаКът на хартия! Четете още на www.astro.beltcho.eu

Още за Раците

ЗодиаКът от корицата Прати ЗодиаКът на приятел Печат като хората

ЗодиаКът от корицата:
Овен Телец Близнаци Рак Лъв Дева Везни Скорпион Стрелец Козирог Водолей Риби