Начало
Печат
Назад
Напред
ЗодиаКът е дело на
ElmUS.biZ
astro@elmus.biz
W. A. Mozart
play / pause
Големина
Подкрепете ни, макар и скромно,
за да четете ЗодиаКът и в бъдеще.
Благодарим Ви!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Общество
Биоритми
Рак
ElmUS.biZ

Рак

AБВГ

Семейство, родители, деца

Чувствителността на Рака се проявява още в най-ранно детство, което прави дори бебето Рак изключително интуитивно. Промените в домашната атмосфера незабавно ще рефлектират върху личните му настроения и то, в сравнение с останалите бебета, много по-често ще редува сълзи с усмивки. С течение на времето малкият Рак ще расте, развивайки силна памет, която ще му помага да знае много повече за миналото си, отколкото за настоящето. Той може да проявява капризи и прекалена избирателност по отношение на храната, което налага твърда намеса от страна на родителите. Възможно е храносмилателната му система да е по-чувствителна, но безрезервната зелена улица за капризите и прищевките му, свързани с храненето, може да доведе до проблеми по-късно.

Ако детето Ви е непослушно, най-добре ще е да се обърнете към него с думите: „Ти нараняваш мама, като правиш това", и по този начин да призовете на помощ присъщата му чувствителност.

Много е важно родителят да приучи към ред Рака още от малък, защото този зодиакален знак е известен с манията си непрестанно да трупа разни вещи и да ги разхвърля. Тук съществува битка между необходимостта старата счупена играчка да бъде изхвърлена и силата на сантименталната стойност, която тя има за малкия ѝ притежател.

Детето Рак вероятно ще бъде боязливо и притеснено, правейки първите си стъпки в училище. Това е така, защото в тази възраст започва да се изгражда неговата защитна черупка, която по-късно ще му осигури така необходимите упоритост и сигурност, с които да върви напред.

Още от първите години на младостта представителите на този зодиакален знак са подвластни на силния си родителски инстинкт и желание за дом. Те обожават децата си и има опасност да изпаднат в крайност от прекалената концентрация на сили и грижи за тях. Добре е да се научат да се справят със силните си тревоги и страхове по отношение на своите деца, които в повечето случаи са неоснователни. Сигурността в дома и здравината на семейния съюз са от жизнена необходимост за Раците. Ето защо, когато децата им напуснат родната стряха, тези родители вероятно ще страдат много повече от всички останали.

И няма да е случайно, ако често вечер разговарят с любимото плюшено мече на своя отдавна пораснал син, което ще ги връща назад в света на топлите спомени.

Това е ЗодиаКът на хартия! Четете още на www.astro.beltcho.eu

Още за Раците

ЗодиаКът от корицата Прати ЗодиаКът на приятел Печат като хората

ЗодиаКът от корицата:
Овен Телец Близнаци Рак Лъв Дева Везни Скорпион Стрелец Козирог Водолей Риби