Начало
Печат
Назад
Напред
ЗодиаКът е дело на
ElmUS.biZ
astro@elmus.biz
W. A. Mozart
play / pause
Големина
Подкрепете ни, макар и скромно,
за да четете ЗодиаКът и в бъдеще.
Благодарим Ви!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Общество
Биоритми
Рак
ElmUS.biZ

Рак

AБВГ

Времето – как да го пестим

Представителите на този зодиакален знак умеят да се трудят неуморно, но за жалост трудно се справят с разпределянето и оползотворяването на свободното си време. То реално в повечето случаи липсва, тъй като те са силно свързани с дома и семейството, които изискват непрестанни грижи. Ето защо е вероятно да жертват значителна част от времето си – дори често прекалявайки – в концентрираното си желание да изградят идеален дом и семейни взаимоотношения. Раците трябва добре да помислят върху внимателното разпределяне на приоритетите в дома и да се опитат да включат и другите членове от семейството в свършването на домакинските дела.

В стремежа си да се грижат и да помагат на всички покрай тях, Раците трудно успяват да позволят на своето обкръжение, от своя страна да им отговори със същото, което е причина за постоянно присъстващия стрес в техния живот. Те трябва да осъзнаят, че имат правото на лично време, което изцяло е свързано със задоволяването на собствените им вътрешни потребности, а не тези на околните.

В поемането на подобен път към самите тях би им помогнало изготвянето на списък, включващ разпределение на домашните отговорности според възможността и възрастта на хората, с които живеят. Един откровен разговор, който има за цел да изясни вътрешните предпочитания и готовност на всеки един член от семейството сам да се заеме с конкретна задача, свързана с поддържането на дома и реда в него, ще изиграе чудесна роля. Това ще доведе както до затопляне и сближаване на емоционалните им светове, така и до освобождаването на самите Раци от допълнителен и често излишен товар, който близките им с удоволствие биха поели върху плещите си. И не на последно място ще даде няколко ценни свободни часа, които Раците да посветят изцяло на себе си.

Това е ЗодиаКът на хартия! Четете още на www.astro.beltcho.eu

Още за Раците

ЗодиаКът от корицата Прати ЗодиаКът на приятел Печат като хората

ЗодиаКът от корицата:
Овен Телец Близнаци Рак Лъв Дева Везни Скорпион Стрелец Козирог Водолей Риби