Начало
Печат
Назад
Напред
ЗодиаКът е дело на
ElmUS.biZ
astro@elmus.biz
W. A. Mozart
play / pause
Големина
Подкрепете ни, макар и скромно,
за да четете ЗодиаКът и в бъдеще.
Благодарим Ви!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Общество
Биоритми
Рак
ElmUS.biZ

Рак

AБВГ

Сексът с жената Рак

Жената Рак е верен приятел и вярна към мъжа, който е избрала. Понякога нейната лоялност е малко досадна. В замяна очаква почти непрекъсната привързаност от любовника си. Тя се нуждае от обожаване и нежност. Трябва да бъде обградена с нежни грижи и търпеливо доверие, тъй като агресивността я отблъсква. Трудно се влюбва, въпреки че е твърде привлекателна за мъжете поради своята скромност, благоразумие, съчувствено разбиране на личните им проблеми.

Тя е свенливо, сладко, мило момиче в бяло, чийто образ всеки мъж носи в най-тайните кътчета на ума си. Краткротрайните връзки с нея са невъзможни. Отношенията са на принципа или всичко или нищо. Живот или смърт. Брак или раздяла – завинаги. Ако я загубите, споменът за нея винаги ще Ви преследва. За тази жена са необходими две неща: любов и сигурност. Търси любов, която е нещо повече от секса – дом, деца и трайни взаимоотношения. Не можете да се доберете до спалнята ѝ, докато не е сигурна във Вашите дълготрайни намерения.

Тя е женствена, но не е глупачка. Когато срещне истинската любов, изцяло е предана на своя приятел и е в състояние да стане най-задоволяващия го сексуален партньор в зодиака. Веднъж отдала се на един мъж, тя му е безрезервно вярна. Всеки мъж, който я е завоювал за любовница, ще направи всичко възможно да я вземе за жена, просто за да е сигурен, че няма да загуби това съкровище. Тя е вярна на мъжа, независимо от това дали той е алкохолик, глупав или откровен флиртаджия.

Тя никога не прави първата крачка, твърде свенлива е и се страхува. Трябва да бъде окуражавана, докато нейното еротично въображение се освободи от своите задръжки. Трябва да ѝ се покаже, че е нужно да действа така, както чувства, и да не се страхува да демонстратира своите желания. Нейната чувствителна натура се влияе твърде много от отношението на партньора ѝ. Ако той прояви разбиране, съчувствие, внимание и уважение, тя се разтваря пред него като цвете под слънчеви лъчи. Много лесно можете да я уплашите и тя да се затвори в своята свенливост и да се отегли сама от една груба дума или погрешен ход. Черупката на нейното доверие се затваря лесно. Радоста, която изпитва, когато се изтръгва от своите задръжки, може да зарадва всеки мъж. Освобождава страстите си с готовност, която трогва сърцето и стимулира мъжа към най-добри действия. Тя може да стане роб на сексуалните удоволствия, след като веднъж ги е почувствала.

В началните стадии се опитайте да събудите нейните силни майчински чувства и сантименталността ѝ. Това възвисява и задълбочава силата на предстоящото съединение. Помнете винаги, че за тази жена трябва да изберете подходящото време, място и случай. Не очаквайте да Ви се отдаде на задната седалка на кола. Най-добро е нейното собствено гнездо. Вашето жилище ще бъде подходящо само, ако е била там достатъчно често, за да не се чувства чужда. Когато времето на голямата нощ наближи, тя сигурно ще Ви покани на вечеря у дома си. Вечерята ще бъде чудесна. Ще има светлина на свещи и хубава музика. Не трябва да бъдете твърде аргесивни, иначе може да не стигнете до спалнята ѝ.

Жената Рак държи да бъде обожавана. Един комплимент е толкова важен, колкото всички други предигри, и знайте, че не бива да я карате да бърза. Любовта не е конно състезание. Когато започне да губи някоя от своите задръжки, тя обича да гледа члена на мъжа и да го докосва. Друго подходящо място е морският бряг нощем, особено когато има лунна светлина. Магнетичните лъчи на нейния сателит я възбуждат, шумът на вълните я прави глуха за всичко останало. Тя е склонна да излезе от черупката на задръжките си и да покаже страни от своята природа, за които никога не сте подозирали, че съществуват – възбуждащи, диви и чудесни. Чувствената жена Рак обича да докосва партньора си с пръсти, леки и нежни, като падането на листа. Пръстите ѝ леко се покачват нагоре надолу, докато Ви доведат до екстаз. Любимата ѝ поза е да лежи по корем, защото това задоволява нейната свенливост. Тя не обича да я гледат, когато е в оргазъм. Като правило Раците жени не са обект на крайни сексуални реакции.

Тъй като много жени Рак чувстват, че мъжете са груби в своите сексуални желания, те са склонни да се обърнат към собствения си пол. В случай на лесбийство, изпълняват женската роля. Все пак към тези желания пристъпват много рядко и несигурно.

Това е ЗодиаКът на хартия! Четете още на www.astro.beltcho.eu

Още за Раците

ЗодиаКът от корицата Прати ЗодиаКът на приятел Печат като хората

ЗодиаКът от корицата:
Овен Телец Близнаци Рак Лъв Дева Везни Скорпион Стрелец Козирог Водолей Риби