Начало
Печат
Назад
Напред
ЗодиаКът е дело на
ElmUS.biZ
astro@elmus.biz
W. A. Mozart
play / pause
Големина
Подкрепете ни, макар и скромно,
за да четете ЗодиаКът и в бъдеще.
Благодарим Ви!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Общество
Биоритми
Рак
ElmUS.biZ

Рак

AБВГ

Ракът в кавга – страсти, караници, сръдни и прошка

Родените под знака на Рака са много чувствителни, при конфликт с тях е много лесно да бъдат засегнати. Но когато са уверени в правотата си, представителите на този зодиакален знак могат да бъдат много опасни и дори непредвидими. При конфликтна ситуация Ракът е готов да атакува с всички възможни методи, само и само да постигне целта си. Той може да пусне няколко сълзи, може да говори с огорчен тон, но може също така и да избухне и към Вас да полетят множество тежки предмети, които са му били подръка в момента. Когато на Рака му падне пердето, той изобщо не мисли за това, което прави и какво би могъл да причини на човека, с когото се кара. Когато гневът му отмине, той ще се ужаси от това, което е направил или казал. При караница Ракът може да каже неща, за които после ще съжалява, но в момента на скандала за него най-важното е да излезе победител.

Ракът има много добра памет и дори да е контактувал преди скандала малко с Вас, ще знае какво е в състояние да Ви засегне най-силно. Ако отношенията Ви с родения под знака на Рака човек са приятелски, бъдете готови за това, че Ракът изобщо няма да Ви пощади. Същото се отнася и ако отношенията Ви са любовни.

След отминаването на скандала обаче Ракът е изпълнен с чувство на вина, което силно го измъчва. Той е готов да иска от Вас прошка и дори е склонен да плаче и да Ви моли, докато се сдобрите окончателно. Когато Ракът е осъзнал, че Ви е засегнал по време на караницата, той ще се измъчва от угризения и десетки пъти ще Ви пита дали още му се сърдите. След като конфликтната ситуация вече е минало, за Рака е важно да се сдобрите колкото се може по-бързо. Но това става само ако роденият под знака на Рака наистина държи много на Вас. В противен случай с приключването на конфликта не е сложен край на гнева на Рака. Той е в състояние да използва и подли ходове, за да Ви нарани, когато изобщо вече не го очаквате. За да се сдобрите бързо с Рак, използвайте скръбно изражение на лицето и много сълзи – това е нещо, което Ракът не може да понесе.

Това е ЗодиаКът на хартия! Четете още на www.astro.beltcho.eu

Още за Раците

ЗодиаКът от корицата Прати ЗодиаКът на приятел Печат като хората

ЗодиаКът от корицата:
Овен Телец Близнаци Рак Лъв Дева Везни Скорпион Стрелец Козирог Водолей Риби