Начало
Печат
Назад
Напред
ЗодиаКът е дело на
ElmUS.biZ
astro@elmus.biz
W. A. Mozart
play / pause
Големина
Подкрепете ни, макар и скромно,
за да четете ЗодиаКът и в бъдеще.
Благодарим Ви!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Общество
Биоритми
Рак
ElmUS.biZ

Рак

AБВГ

Сънят като съветник

Вие сте силно зависими от Вашата чувствителност, която нерядко е възможно да превръща емоционалния Ви свят във враг на здравето Ви. Ето защо е добре да фиксирате по-често вниманието си върху сънищата, които са в състояние да Ви дадат допълнителни начини да се справяте с условията и хората, атакуващи сигурността и емоциите Ви. Потопеното Ви в дебрите на съня подсъзнание може успешно да Ви отведе към по-щастлив и спокоен ритъм на живот, без да се налага да променяте вече установената заобикаляща среда.

Когато имате усещането, че сте принудени да се конкурирате с груби сили и личности, сънищата Ви е възможно да разкрият положителните скрити ресурси на вътрешния Ви мир, както и да Ви насърчат, давайки ход на най-добрите качества на Вашия ум и съзнание. Така Вие ще успеете да реализирате чувствителността и интуицията си по един мъдър и наистина ефективен начин. Тези сънища ще извадят наяве факти, които Вие всъщност сте знаели, но сте били склонни да не зачитате, потопени в дълбоките води на своите емоции или силно загрижени за разклатената сигурност на Вашето съществуване. Удовлетворението от събуждането на истинските Ви цели и желания, породено от сънуването, може да бъде използвано като коз за напредъка Ви в обществото. Вие ще откриете, че имате достатъчно сили, за да спечелите място в света – по-добро дори и от това на хората, които често са били за Вас обект на подражание.

За целта трябва да се научите да медитирате върху сънищата си. Там е ключът към Вашия оптимизъм и успех. Не е необходимо да се лутате сред книги в търсенето на различни техники на медитация. Следвайте вътрешния си глас, освободете подсъзнанието си да Ви води. Не са Ви необходими нито съновници, нито окултистки речници. За да разберете езика на символите, с които сънищата Ви говорят, послушайте сърцето си. То знае!

Това е ЗодиаКът на хартия! Четете още на www.astro.beltcho.eu

Още за Раците

ЗодиаКът от корицата Прати ЗодиаКът на приятел Печат като хората

ЗодиаКът от корицата:
Овен Телец Близнаци Рак Лъв Дева Везни Скорпион Стрелец Козирог Водолей Риби