Начало
Печат
Назад
Напред
ЗодиаКът е дело на
ElmUS.biZ
astro@elmus.biz
W. A. Mozart
play / pause
Големина
Подкрепете ни, макар и скромно,
за да четете ЗодиаКът и в бъдеще.
Благодарим Ви!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Общество
Биоритми
Рак
ElmUS.biZ

Рак

AБВГ

Техники на релаксация

За Вас домът и семейството са по-важни от всичко на света. И все пак парадоксално е, че именно Вашият знак най-често си навлича на главата семейни проблеми. Когато неприятностите от подобен характер се изпречат на пътя Ви, това прибавя в голяма степен допълнително напрежение към и без това нелекия товар на грижите, който носите на плещите си.

Един от начините да намалите домашните разочарования и тревоги е да извадите оплакванията и несъгласието си наяве още при първото появило се чувство на недоволство към който и да било член на семейството Ви. Но как в действителност да сторите това, след като веднага след вечеря всички забиват нос в екрана, я на телевизора, я на компютъра, и това се повтаря вечери наред?

Тогава е добре да се опитате да насърчите семейството си в установяването на общо­успокояващо хоби или интереси, които могат да бъдат осъществявани заедно, с което да замените безмълвното дремане пред синия екран или непрестанното киснене в интернет. Тези занимания ще благоприятстват близостта, която Ви е така необходима за провеждането на един искрен и открит разговор.

Може би ще намерите за добре да инвестирате в закупуването на играта Монопол или други подобни игри, които биха обединили интересите на всички ви у дома. Така ще откриете, че не само чувството на взаимна близост с останалите членове от семейството Ви се подобряват, но и че проблемът Ви с откриването на откровен път към всеки един от тях намалява. Семейството Ви ще престане да бъде източник на вътрешните Ви конфликти и ще се превърне в подкрепа и символ на доверие. Шансът да говорите с някого, когото наистина обичате, за факторите, които причиняват емоционалните Ви стресове, и възможността да получите неговото разбиране и морална подкрепа ще е едно от най-добрите упражнения за отпускането на Вашата психика.

Ключовата дума е споделяне. В подсъзнателния си стремеж да натрупвате негативни мисли и усещания, Вие само допълнително утежнявате емоционалното си положение. Вместо да се затваряте в хралупата на собствените си страхове, съмнения и страдания, опитайте се да потърсите разбиране от най-близките Ви, да им покажете реалното си състояние и вероятните причини за него. Самото отваряне към света ще Ви донесе вътрешното равновесие и спокойствие, от които имате нужда. Пък и част от емоционалния Ви товар спокойно може да бъде предадена – поне за броени мигове – в ръцете на любим за Вас човек, които не само би имал достатъчно сили, но и желание на драго сърце да Ви помогне.

Това е ЗодиаКът на хартия! Четете още на www.astro.beltcho.eu

Още за Раците

ЗодиаКът от корицата Прати ЗодиаКът на приятел Печат като хората

ЗодиаКът от корицата:
Овен Телец Близнаци Рак Лъв Дева Везни Скорпион Стрелец Козирог Водолей Риби