Начало
Печат
Назад
Напред
ЗодиаКът е дело на
ElmUS.biZ
astro@elmus.biz
W. A. Mozart
play / pause
Големина
Подкрепете ни, макар и скромно,
за да четете ЗодиаКът и в бъдеще.
Благодарим Ви!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Общество
Биоритми
Стрелец
ElmUS.biZ

Стрелец

AБВГ

Сексът с жената Стрелец

Тя е Дон Жуанката на Зодиака. Умът и е ограничен в избора на любовник. Един мъж може да я привлече дори само със своя ентусиазъм – с хубавото си чувство за хумор и тя ще пренебрегне всички други качества. Ще върви от едно сексуално действие към друго с лекота, така че всеки да остане приятел с нея. Не е способна на дълбока емоционална привързаност и с по-голяма готовност следва капризите на романтичните си наклонности. Играч е в играта на любов. Всеки нов любовник е чип за залагане на ролетка, който тя залага на числото, което се надява да спечели. Ако една връзка завърши лошо, приема това философски – след време ще има нов любовник, защо трябва да плаче?

Суетна е. С наближаване на старостта е готова да отиде в най-близкия салон за пластична операция. Жената Стрелец обича да притежава и да бъде притежавана. Ако всичко ѝ стане скучно може едва ли не да си пререже гърлото, за да има нещо интересно. Носи сърцето си на длан – пряма, честна, добродушна и благородна е. Обича свободата си и трябва да бъде свободна да пътува. Непрекъснато се нуждае от стимули. Даже когато е щастлива, не може да бъде сама – нуждае се от публика, която да бъде свидетел. Обикновено жената, родена под този знак, иска да упражнява секса с обещаващ партньор, но се интересува далеч повече от приятелствата, размяната на идеи и романтични авантюри.

Понякога може да бъде настойчива и за мъжа да стане трудно да разбере дали участва в сексуална авантюра или просто търси приятел. Нищо не може да охлади безгрижните завоеватели по-бързо от въпрос като този. Изглежда, че тя никога не се застоява на едно място. Нейният апартамент обикновено изглежда като че ли току-що се е нанесла, или го напуска. Бързо изоставя работата или мъже, които не я интересуват. Винаги има нещо друго да се прави, тогава защо да се отегчаваме? Тя е идеален спътник в живота ден за ден. Когато известният английски писател Арнолд Бени казва, че неприятното в едно съжителство като женитбата е далечноста, той не е имал предвид жена Стрелец. Нейният ентусиазъм, сговорчивост, сърдечното чувство за хумор и бързият ѝ ум са радост за мъжа. Тя е добър слушател, добър другар за всеки, който обича спорта и приключенията на открито. Изключителна домакиня, която привлича към себе си интересни хора. Какво може да иска един мъж? Преди да излезете да търсите жената Стрелец, с която да си устроите леко домакинство, имайте предвид следното – тя е страшна, непоправима флиртаджийка и отблъсква много от обожателите си, като дава вид, че всичко това и е известно.

Най-шокиращо е, че обикновено в действителност не е научила достатъчно по този въпрос, дори и да си дава вид, че знае. Нейната откровеност в любовните връзки очарова мъжете. Тя изобщо не възпира импулса си да говори за други мъже, които е познавала преди, и когато е разочарована от някой любовник, не се колебае да му го каже. Може би не е изненадващо, че много жени Стрелец завършват неомъжени. Нейната нетърпелива, импулсивна природа е във война с интересите ѝ. Тя би се ориентирала по-добре в живота, ако разбираше по-ясно истинската си сила и слабостите си. Но тя е този тип, който винаги ще направи нещо преди да се е огледала и никога не приема съвети или предупреждения от другите.

Въпреки че изглежда доста способна да държи в ръцете си своите дела, това не винаги е така. Когато наистина обича един мъж, става доста зависима. Ако той я напусне, тя е склонна към емоционални депресии. С тънка кожа и лесно нараняема, често е жертва на безскрупулни партньори, докато истинския мъж си отива. Незряла, със самочувствие, без почивка и променлива, тя трудно може да бъде разбрана и не се поддава на контрол. Любимото и място за секс е пясъчния бряг. Може би този афинитет към живота на открито е една от причините толкова много от жените, родени под този знак да се присъединяват към нудистки компании.

Сексът харесва на жената Стрелец, но не проточвайте твърде много предиграта. Първото нещо, от което тя се интересува е нейното собствено задоволяване. Докато не забелязва предиграта, предпочита да започне главното представление колкото може по-скоро. Способна е на многократен оргазъм. Някои мъже смятат маниерите ѝ в леглото за нетактични и е истина, че тя може да бъде твърде несъобразяваща се с любовника си – ако не получава това, което иска, може да мастурбира пред него, докато той стои без да е задоволен. Обича да измъчва партньора си докато той загуби самоконтрол. Постига го чрез техника започни и спри. След като го е довела почти до кулминация чрез фелацио, тя се настнанява директно върху него и бавно спира. Когато той достигне до върха на непоносимо напрежение, тя се отдръпва. На нея не ѝ пречи, ако мъжът свърши твърде бързо. Може да свива своите влагалищни мускули и да го възбуди отново и след това е готова за нов опит.

Тя харесва следиграта, когато може да лежи до своя любовник, да пуши цигара, да пие вино и да обсъжда удоволствието, което току-що са преживели. Сексът е акт на приятелство и тя не харесва любовници, които да държат като че ли цялата вселена току-що се е променила. Нейната основна трудност е неспособноста и да се отдаде напълно на един-единствен мъж, без избор прелита от един на друг, не оказва силна съпротива и не намира особено удовлетворение. Има твърде много опити и твърде малко истински чувства.

Обратно на своя мъжки зодиак жената Стрелец не се увлича от експеримента. Тя не се интересува от инструменти за первезия – тези екзотични играчки в спалнята не я интересуват. Не е познавач на еротиката. Определено предпочита изпитаните и истински форми на сексуална игра. Не се интересува от вариациите, които счита за излишни. Свободномислещите сексуални отношения на жената Стрелец я водят в обстоятелствата, при които може да прави любов с жени по същия начин както с мъже, в една лесбийска афера тя може да е активна по някаква причина – в такива взаимоотношения, често е жестока и садистична. Най-малко единствените и намерения са да задоволи собствените си сексуални потребности.

Това е ЗодиаКът на хартия! Четете още на www.astro.beltcho.eu

Още за Стрелците

ЗодиаКът от корицата Прати ЗодиаКът на приятел Печат като хората

ЗодиаКът от корицата:
Овен Телец Близнаци Рак Лъв Дева Везни Скорпион Стрелец Козирог Водолей Риби