Начало
Печат
Назад
Напред
ЗодиаКът е дело на
ElmUS.biZ
astro@elmus.biz
W. A. Mozart
play / pause
Големина
Подкрепете ни, макар и скромно,
за да четете ЗодиаКът и в бъдеще.
Благодарим Ви!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Общество
Биоритми
Стрелец
ElmUS.biZ

Стрелец

AБВГ

Интимния свят на жената Стрелец

Жената Стрелец притежава деликатно излъчване. Тя умело събужда покровителствените инстинкти на мъжете, като създава една измамна представа за себе си. В действителност тази жена не се нуждае от протекция, тъй като носи изключително гордо и самолюбиво сърце, което не ѝ позволява да търси подкрепа отвън. Обикновено тя се омъжва в зрели години, но не защото не е имала достатъчно възможности да стори това. Новата ѝ роля на съпруга повлиява върху цялостната ѝ концепция и философия за света, както и върху начина ѝ на действие и мислене. А за да е готова за подобна промяна, преди това ѝ е било необходимо време да се порадва на пъстрия живот, както и да се докосне до всичко ново и непознато, криещо пикантни изненади.

Жената Стрелец толкова силно държи на своята независимост, че ѝ остава малко от онази страст, която кара останалите жени да преследват упорито сексуалните си цели. Тя държи на секса и го цени по свой собствен начин и голяма част от живота ѝ преминава в непрестанно преследване на мисълта на кое от двете състояния да даде преднина – на вътрешното желание за самотност, която да не ѝ поставя ограничения, или на жертването ѝ в името на мъжа, който държи на нея и може би е идеалния.

Една деликатно-неприятна черта от същността на жената Стрелец е хвърлянето на чувствата ѝ към типа лош герой. Тук съществува един вид емоционална връзка със силния хазартен инстинкт, характерен за този зодиакален знак. Възможно е партньорът ѝ в един момент да се окаже гангстер или мафиот, но когато сърцето ѝ вземе връх над главата ѝ, тя започва сляпо да убеждава себе си, че нейният герой наистина я обича повече от всичко и завинаги. Докато в един момент не се окаже, че не само леглото ѝ е празно, но и личния ѝ сейф. Неподходящите ѝ влюбвания са любимо нейно занимание.

За жената Стрелец е трудно да докарва до цялостен завършек поетата задача. Това се проявява и в интимния ѝ живот. Зрелостта ѝ идва бавно и рядко се проявява, когато ѝ е необходима най-силно. Тя обикновено намира хиляди мъгляви извинения за неизяснената си житейска позиция, на които е склонна да вярва от сърце, а нея да приема много сериозно. Истината е, че жената Стрелец отказва да узрее по пътя на задълбоченото и проучващо мислене, а предпочита да бъде част от идеалите, които носи в сърцето си. Но които, за жалост – както повечето идеали – са реално недостижими.

Това е ЗодиаКът на хартия! Четете още на www.astro.beltcho.eu

Още за Стрелците

ЗодиаКът от корицата Прати ЗодиаКът на приятел Печат като хората

ЗодиаКът от корицата:
Овен Телец Близнаци Рак Лъв Дева Везни Скорпион Стрелец Козирог Водолей Риби