Начало
Печат
Назад
Напред
ЗодиаКът е дело на
ElmUS.biZ
astro@elmus.biz
W. A. Mozart
play / pause
Големина
Подкрепете ни, макар и скромно,
за да четете ЗодиаКът и в бъдеще.
Благодарим Ви!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Общество
Биоритми
Стрелец
ElmUS.biZ

Стрелец

AБВГ

Сексът с мъжа Стрелец

Помните ли песента за момчето, което като не можело да бъде близо до момичето, което обича, обичало момичето до което било близо? То трябва да е било Стрелец!

Мъжът Стрелец прелита от жена на жена като пчела, смучейки нектар от всяка. Не може да се въздържи. Той е влюбен в един идеализиран романтичен сън и трябва да търси този идеал навсякъде където може. Сексът за него е голямо преживяване. Той му харесва, но не чувства, че земята се върти. Та кой иска да живее в епицентъра на земетресение? Той предпочита да се разхожда в една тиха градина с красиви цветя и да къса цветовете, които привличат погледа му. Възбудата за него е в търсенето, забавата – в предиграта.

Когато той успее да заведе едно момиче в спалнята обаче, то може да бъде разочаровано. Символът на този знак е стрелец, който дърпа стрелата си, но тя не винаги оцелва целта, поне не първия път. Той е Педро Бързия и тласка нещата към бърза колуминация. Бам-бам-бам, Извинете ме, Мадам! – това често е резултата и жената е зарязана да виси като мокър пешкир на стената.

Друга негова страна – мъжът Стрелец никога не е отегчен от секса. Той обича да прави секс, първи е, който ще опита нова поза, различно изпълнение – назовете го и ще го направи! Скоро получих писмо от една млада жена, която питаше дали желанието на нейният приятел Стрелец да прави любов по 3-4 пъти на ден ще подкопае нейното здраве. Аз ѝ отговорих, че не може да очаква нещо по-малко от един мъж, роден под знака на Стрелеца. Той обикновено има две или три любовни афери едновременно, но ако жените участнички се съберат, те могат да открият, че техният любовник, макар и незадоволителен, може да се справи само веднъж – количеството за сметка на качеството.

Той обича аналната игра и аналния секс и често ги комбинира. Не бъдете изненадани ако той си сложи пръста във Вашия ректум и Ви доведе до оргазъм. Във всички случаи купете 2-3 изкуствени члена – един за Вас и един за него. Той е много сладкодумен и винаги може да Ви уговори да направите каквото и да било.

Майстор на еротичния масаж – с уста и с ръце – неговите пръсти действат като крачета на паяк, леко докосвайки и стимулирайки еротичните области. Неговият език може да бъде дяволски инструмент, когато се приложи към еротичните места на жената. Една сексуална особеност, към която много мъже стрелци са привързани е фриктацията (задоволяване, постигано чрез триене на гинеталиите в някоя част от тялото на партньора – стъпалата, мишницата, под брадичката).

Той има изключителен интерес към краката на жената. Понякога намира, че акта е по-възбуждащ, ако жената е с чорапите си. Извивката на прасеца или кривата на стъпалото са висш еротизъм за него. Ако една жена стои с кръстосани крака и поклаща обувката си – това е знак!

Има склонност към вещите. Може да държи парче коприна или нените бикини. Всеки опит да бъде критикуван ще доведе до остроумна забележка или словестна контраатака, понякога до прегръдка. Има силна склонност към бисексуалност. Ако това стане позволено, той ще прелита от жена на мъж без да има предпочитания. Неговите връзки са много и различни. Той е аморален като улична котка. За него секса е самия живот и той иска да опита всичко в него.

Това е ЗодиаКът на хартия! Четете още на www.astro.beltcho.eu

Още за Стрелците

ЗодиаКът от корицата Прати ЗодиаКът на приятел Печат като хората

ЗодиаКът от корицата:
Овен Телец Близнаци Рак Лъв Дева Везни Скорпион Стрелец Козирог Водолей Риби